InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • To je andělení!

    neděle 5.5 14:30 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Pohádková neděle pro děti.

  • Výlet k pramenům řeky Volyňky

    neděle 5.5 7:20 - Volyně – sraz na vlakovém nádraží

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vimperk na první jarní body stále čeká

ilustrativní foto

ilustrativní foto

ZLATÁ KORUNA – Ani na třetí pokus fotbalisté Vimperka nezískali žádné body. V sobotu se představili na hřišti druhého celku A třídy Zlaté Koruny. V prvním poločase Šumavan ještě držel nadějný výsledek, když prohrával pouze 1:0. Po přestávce už se v plné síle ukázala domácí kvalita a Vimperk odvezl pětigólový příděl.

SK Zlatá Koruna - TJ Šumavan Vimperk 5:0 (1:0)
Branky: 30. Šebelka, 47. Kroneisl, 55. Král, 68. Wagner, 84. Konečný
Vimperk: Osvald - Vintr, Čech, Formánek, Pasecký - Žofka, Uhlík (9. Schwarz, 73. P. Císař), T. Vondrášek, Sova - Rod – P. Vondrášek (56. M. Císař)

Komentář asistenta trenéra Vimperku Michala Uhlíka mladšího: ,,K dalšímu utkání jsme zajížděli na hřiště Zlaté Koruny a věděli jsme, že nás čeká velmi těžké utkání proti velmi kvalitnímu celku. K utkání jsme přijeli ve slepené sestavě a byli jsme nuceni použít věkem dva mladší dorostence, za což jim patří velké dík, že obětovali svoje utkání se Čtyřmi Dvory. První poločas utkání byl vyrovnaný, soupeř měl sice po většinu času míč na svých kopačkách, ale do nějakých větších gólových příležitostí se nedostával. Jednou se nám nepodařil uhlídat kapitán domácího celku, který ukázal nadstandardní kvality na 1. A třídu a vstřelil úvodní gól utkání. Do kabin se šlo za stavu 1:0. Do druhého poločasu jsme šli s úkolem nedostat druhý gól a pokusit se vyrovnat. Bohužel hned v první minutě druhého poločasu jsme inkasovali z rohového kopu a bylo prakticky po utkání. Ke konci nám začaly docházet síly a soupeř přidal ještě tři góly. Více než konečný výsledek mě mrzí zranění Jardy Uhlíka, který musel v 9. minutě opustit hřiště pro zranění kolene a byl odvezen sanitkou do nemocnice. Doufám, že to nebude nic vážného a brzy bude zpět na hřišti. V následujícím kole nás čeká doma v Šumava aréně celek Vodňan. My se musíme přes týden na tento zápas připravit a již bodovat".

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace