Spolupráce

Kanceláře nebo bydlení v modulové stavbě

Chcete v kontejneru bydlet nebo pracovat? Není nic jednoduššího než si vytvořit modulovou stavbu přesně podle vašich představ. Anebo si můžete modulovou stavbu nechat vyrobit od profesionálů.

Variabilita a dlouhá životnost

Modulové stavby, které jsou tvořeny většími či menšími kontejnery, mohou sloužit pro nejrůznější účely, například i jako škola nebo školka, ubytovna, kancelář, klubovna, rodinný dům, chata nebo chalupa či jiná obytná buňka. Jejich výhodou je variabilita, a především extrémně dlouhá životnost.

Velkým benefitem kontejnerového bydlení je, že můžete stavbu kdykoliv přesunout na jiné místo. A jak vůbec takovámodulární stavba vypadá a funguje?

Protipožární ochrana není problém

Každá jednotlivá buňka má samonosný ocelový rám, který je tvořený podlahovou a střešní konstrukcí a také sloupy. Rám je základním prvkem celé obytné buňky. Ty se pak izolují minerální vlnou, a to v souladu se stavebními normami nebo požadavky. Střecha kontejneru je plochá a odvodněná do svodů. Ty se nacházejí v rozích kontejneru. Zároveň lze vnitřní deskové materiály zhotovit tak, aby splňovaly protipožární ochranu.

Samozřejmě je možné modulovou stavbu uzpůsobit podle vašich konkrétních potřeb. Třeba si ji necháte obložit dřevem, vytvoříte si jedno, dvě či tři patra. Záleží jen na vaší fantazii. Pokud vám ale nezbývá čas ani chuť pouštět se do stavby modulárního bydlení svépomocí, pak oslovte naši společnost CubeCont, která se na obytné moduly specializuje už více než třicet let.

Vyberte si z katalogu nebo si vymyslete vlastní řešení

V CubeCont lze vybírat z mnoha variant a dispozic. Rovnou se podívejte na katalog produktů, anebo do firmy zavolejte a sdělte jim své představy. Vytvoří vám návrh modulové stavby na míru. Modulární stavby jsou skutečným hitem, navíc jde o relativně levnou alternativu bydlení i firemních prostor.

Zdroj náhledové fotografie: cubecont.cz

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button