Policisté neúspěšně pátrali na Broumovsku po ženě pohřešované od roku 2021

foto Desítky policistů na Brumovsku pátrají po pohřešované ženě, která před 2,5 lety zmizela, 10. dubna 2024. Je podezření, že se stala obětí trestného činu, řekla policie.

Broumov (Náchodsko) - Stovka policistů včetně psovodů od dnešního rána u obce Jetřichov nedaleko Broumova pátrala po ženě, která je 2,5 roku pohřešovaná. Prohledávali oblast, kde mohla být podle nejnovějších zjištění naposledy spatřena. Večer pátrací akci policisté ukončili, ženu nenašli, uvedla policie na síti X. Podle policejní mluvčí Ivy Kormošové existuje podezření, že se stala obětí trestného činu. V době zmizení bylo Veronice Baníkové 34 let.

Desítky policistů na Brumovsku pátrají po pohřešované ženě, která před 2,5 lety zmizela, 10. dubna 2024. Je podezření,že se stala obětí trestného činu, řekla policie.

"Od té doby (pohřešování) o sobě nepodala žádnou informaci, rodina o ní nic neví. Prohledává se oblast, kde by mohl být dle nejnovějších informací její poslední výskyt," řekla dopoledne ČTK Kormošová.

V 18:00 policisté pátrací akci ukončili. "Bohužel však bez kladného výsledku. Stovka policistů propátrala 20 vytipovaných úseků o rozloze cca 13 kilometrů čtverečních. Pátrání po ženě však touto akcí nekončí. Kdo by o ní mohl podat jakoukoliv informaci, ať zavolá linku 158," uvedla policie.

Žena odešla ze svého bydliště v Broumově v neděli 19. září 2021 a nedala o sobě vědět. Takto odešla několikrát, ale dříve se po dvou až třech dnech sama vrátila domů. V době odchodu měla na hlavě paruku s hnědými vlasy, jinak měla vlasy krátké, světle hnědé, uvedla policie.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 2.05.2024 ČTK

Reklama

23°C

Dnes je čtvrtek 2. května 2024

Očekáváme v 21:00 17°C

Celá předpověď