Kariéra podle Nicka Walkera: Mutant chce vyhrát pět Olympií a čtyři Arnoldy! Z koho má strach?

Mít jasně daný plán a vizi je základem pro úspěch v každém sportu, kulturistiku nevyjímaje. Své cíle tak mají jak rekreační návštěvníci posiloven, tak i vrcholoví sportovci. O ideální vývoj své kariéry se však v nedávném YouTubovém videu pochlubil také elitní kulturista Nick Walker, který v současnosti patří mezi nejlepší závodníky ve své kategorii. A kromě ambiciózních plánů do budoucna ukázal také na svého největšího rivala a prozradil, kdo je podle něj nejlepší kulturista všech dob.

Nick Walker patří nejen mezi nejlepší, ale také mezi nejsledovanější kulturisty současnosti. A ačkoliv formu měl loni parádní, kvůli ošklivému zranění nakonec nenastoupil na Mr. Olympia 2023 a bohužel nemohl porovnat síly s dalšími špičkovými závodníky. Hned v lednu však avizoval, že svoji kvalifikaci na letošní ročník plánuje získat na nadcházejícím New York PRO, které se uskuteční již 18. května.

V nedávném videu na YouTube proto prozradil, jaká je jeho představa o budoucím vývoji jeho kariéry. Ačkoliv na titul z nejprestižnějšího kulturistického závodu prozatím nedosáhl, zdůraznil, že se s každým dalším závodem zlepšuje.

„Vždycky jsem říkal, že jich chci vyhrát deset. Ale samozřejmě stárnu a kdybych měl říct nějaký realistický odhad, řekl bych, že počínaje rokem 2024 vyhraju pět Olympií a čtyři Arnoldy. To je solidní číslo, které si myslím, že bych mohl udělat. A neexistuje přitom jediná věc, o které jsem řekl, že ji udělám a nakonec jsem ji neudělal. Tedy kromě vítězství na Olympii. Možná jsem ještě nevyhrál Olympii, ale jmenujte mi jednu show, na které jsem se nezlepšil.“

Zároveň přitom ukázal i na některé ze svých rivalů, protože Mutant samozřejmě ví, že titul z Mr. Olympia mu nikdo nedá zadarmo.

„Hrozbou číslo jedna je pro mě Hadi. Jasně, Derek Lunsford bude vždycky hrozbou, protože právě vyhrál Olympii, ale Hadiho jsem viděl na Arnold Classic v Ohiu a kdyby tak vypadal na Olympii, myslím si, že by vyhrál.“

Nick Walker 

Rovněž ve více než hodinovém rozhovoru prozradil i to, kdo je pro něj nejlepším kulturistou všech dob. A podle očekávání to byl samozřejmě Jay Cutler.

„Jay Cutler. Z mnoha důvodů. Zaprvé si myslím, že jsme si s ním velmi podobní, pokud jde o mentalitu. A také naše těla jsou si do jisté míry velmi podobná, zejména pokud jde o širokou stavbu pasu. A také podle mého názoru dosáhl v kulturistice toho, čeho není mnoho lidí schopno. Dokázal všechno.“

Celý rozhovor má přes hodinu a pokud máte čas nazbyt, rozhodně stojí za poslechnutí.

Zbývá 28 dní

Vitamin Well

47
− 26%
42
Zbývá 28 dní
Zbývá 28 dní

Extrifit Gela 1000

319
− 24%
271
Zbývá 28 dní

Maxsport Protein kex

31
− 25%
26

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.