InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ságaaneb Vizovský zázrak (Bolek Polívka)

    středa 8.5 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

    Divadelní představení.

  • Žehnání motorek

    středa 8.5 13:30 - Masarykovo náměstí, Třeboň

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V Krumlově dnes začíná výstava fotografií z míst mimořádných událostí a zločinů

ČESKÝ KRUMLOV - Policejní výstava s názvem Fotostopa bude k vidění v budově českokrumlovského městského úřadu. Návštěvníkům umožní nahlédnout do práce jihočeské policie. Slavnostní vernisáž se koná dnes, tedy ve středu 10. dubna, od 15 hodin. Výstava pak potrvá až do konce května.

Na vystavených stojanech si návštěvníci budou moci prohlédnout fotografie od kriminalistických techniků a policistů z míst činů, či mimořádných událostí. „Možná, že některé snímky budou působit drasticky, ale taková je realita policejního řemesla. K vidění budou i fotografie z výcviku jihočeské zásahové jednotky, která v Českém Krumlově sídlí," řekl mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner s tím, že součástí výstavy je také simulované místo činu závažného zločinu.

Výstava má navíc svůj podtitul Medvědi nevědí, že je zachránili policisté. Tato část je věnována krumlovským medvědům. „V září 2017 totiž dva půlroční medvědy z Ruska, Mášu a Arna, zachránily bezpečnostní složky na ruzyňském letišti, kde se ocitli bez povolení Cites a hrozilo jim utracení," připomněl Jiří Matzner.

Fotostopa bude do konce května k vidění v pracovních dnech a úředních hodinách městského úřadu.

 

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace