Moje sladké tajemství

Šárka Krausová začala zoufale toužit po dětech

S mužem se však mají vzdalovat!

Po boku manžela je Šárka Krausová (36) ze Zlaté labutě opravdu šťastná. Než se ale dali dohromady, herečka po svatbě nikdy netoužila, a dokonce byla jeden čas přesvědčena, že jí to není v tomto životě souzeno.

Ani o dětech se bavit nechtěla, aby náhodou něco nezakřikla. Jako by si snad myslela, že si kousek toho štěstí ani nezaslouží. Všechny obavy zmizely až ve chvíli, kdy se bláznivě zamilovala do hereckého kolegy Ondřeje Krause (30). Zdá se ale, že to má přece jen menší háček.

V práci i doma dřou až do úmoru.

Už to vůbec není jako dřív

„O dětech jsme mluvili, ale to není na nás. To se musí dít vůle Boží,“ řekla překvapivě. Donedávna byli oba pracovně velmi vytížení, a tak na sebe neměli skoro vůbec čas. To se teď sice změní, protože seriál Zlatá labuť už má herečka dotočený, vypadá to však, že se mezi nimi za tu dobu leccos změnilo.

Zlatou labuť už má dotočenou. Bude to ale na záchranu vztahu stačit?

Blond kráska prozradila, že se oba snaží navázat tam, kde kdysi skončili. Proto společně vyrážejí za romantikou do přírody. Tehdy jí Kraus s nadšením předčítal poezii, z čehož se jí vždycky podlomila kolena, jenže to už je minulost a všechno to kouzlo, které to mělo, prý nyní jaksi postrádají.

Zavládl u nich stereotyp?

Na vině má být hlavně stereotyp, kvůli kterému si údajně prošli menší krizí. A nejspíš se není čemu divit. Nejde jen o práci, doma na rodinném statku se totiž také ani jeden z nich nezastaví.

Všichni ale věří, že by jim v tom potomek mohl pomoci. Teď je ale jen otázka, zda na něj vůbec dojde. My však věříme, že se dá brzy všechno do pořádku a vše bude zase zalité sluncem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden