Andělská poselství na čtvrtek: Býci, nechte lásku vstoupit do vašeho života, Kozorozi, kreativně spojte povinnost se zábavou

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, nechte lásku vstoupit do vašeho života, Kozorozi, kreativně spojte povinnost se zábavou
Starosti o budoucnost rozhodně nejsou zapotřebí. Ne že bychom se neměli snažit. Andělé nás ale nabádají, aby náš strach o to, co se může stát, nezničil naši píli. Možná pracujeme na důležitém projektu, který je úžasně zpracovaný, jenže my máme obavu, že se to ostatním nebude líbit.

Určitě to znáte i vy. Tolik jste se nadřeli, aby váš výsledek byl co nejlepší. Poté se objeví špatný pocit, že jiní lidé vaše dílo zkritizují. Sice se to děje často, ale nemělo by to být důvodem, abyste začali odznovu. Naučte se být na své výtvory hrdí. Pokud je někdo odmítne, jiný na ně již čeká. Proto není namístě vzdát to hned na začátku. O čem dalším vás andělé mohou poučit skrze svá denní poselství?

Beran (21. března – 19. dubna)

Držíte-li si své tajemství, držte si ho dál. Někteří lidé ho z vás budou chtít vymámit a udělají to fikaně. Začnou pomlouvat ostatní falešnými informacemi související s tím, co vědí o vašem tajemství, a budou doufat, že se chytnete a vyzradíte ho. Proto je lepší s lidmi, kteří pomlouvají, vůbec netrávit čas.

Andělská rada: Cokoli řeknete o sobě lidem, kteří pomlouvají druhé, může být použito proti vám způsobem, který jste si nepředstavovali. Vyhledávejte proto přítomnost lidí, které pomluvy nezajímají.

Býk (20. dubna – 20. května)

Trápíte-li se ve svém životě, chybí vám láska. Můžete jí dát, kolik jen chcete, ale pokud si všímáte, že není opětována, začnete si připadat nepotřební. Přitom stačí najít lidi, kterým nebude dělat problém oplácet vám stejnou měrou. Noví přátelé jsou skvělou možností, jak být opět spokojení.

Andělská rada: Diskutujte o svých pocitech, lidé vám nečtou myšlenky. Je-li vám smutno, zmiňte se o tom dobrým přátelům. Vyslechněte si, co by dělali na vašem místě, a popřemýšlejte o tom.

Blíženci (21. května – 21. června)

Využívejte více svůj smysl pro detail. Váš život je hektický a spousta detailů vám uniká. Přitom byste mohli být někým, ke komu vzhlíží velké množství lidí, vaše inovativní nápady by vám zajistili lepší budoucnost. Než se rozhodnete, hledejte všechny skulinky, které mohou váš plán pokazit.

Andělská rada: Pokud nějaký spolupracovník v zaměstnání zaostává, nekřičte na něj. Spíše hledejte důvod, proč tomu tak je, a najděte možnost, jak zlepšit výkonnost tohoto člověka.

Rak (22. června – 22. července)

Přílišná pozornost vám hodně vadí. Jakmile se zraky všech upírají na vás, začínáte panikařit. Přitom byste ale mohli zazářit. Připravte si proslov, který všechny zaujme, a počkejte s ním, dokud nedostanete další příležitost. Také strasti, které prožíváte, by neměly zůstat pouze ve vaší mysli.

Andělská rada: Lidé milují příběhy ze skutečného života. A tak se nebojte zmínit, čím jste si prošli. Nemějte strach, že váš příběh je těžko uvěřitelný – to i příběhy jiných lidí. Na nic nejste sami.

Nebojte se podělit o své strasti. Sdílená starost, poloviční starost
Nebojte se podělit o své strasti. Sdílená starost, poloviční starost | Zdroj: piotr_marcinski / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne vždy je nutné být středem pozornosti. Dnes byste se měli soustředit na mentální zdraví svých nejbližších místo toho, abyste se stali středem pozornosti u lidí, které vůbec neznáte. Poptejte se, co koho trápí, a společně vymyslete to nejvhodnější možné řešení. Vy tyto lidi znáte a víte, co jim pomůže nejvíce.

Andělská rada: Máte zvláštní nadání poznat, pro co se který člověk hodí. Využijte ho, abyste svým známým, kteří momentálně nepracují, dohodili práci, která je bude bavit a ve které vydrží dlouho.

Panna (23. srpna – 22. září)

Raději rady rozdáváte než přijímáte, avšak ani vy nejste neomylní. Máte-li i tak pocit, že nepotřebujete, aby vám kdokoli radil, ohlédněte se na vaše činy z minulosti. Podle nich můžete utvářet svou budoucnost.

Andělská rada: Vezměte si ponaučení a vzpomínejte pozorně. Určitě jste v různých situacích udělali tu samou chybu, protože jste si mysleli, že nyní to je jiné. Všímejte si detailů a přestanete opakovat své chyby.

Váhy (23. září – 23. října)

Nechte své chyby z minulosti tam, kde jsou nyní. Máte-li nutkání se k nim vracet, místo litování svých rozhodnutí se z těchto chyb poučte. Nyní máte tu výhodu, že již uplynul nějaký čas, a vy tak můžete lépe zhodnotit, co byste udělali lépe – a příště se té samé chybě vyhnout.

Andělská rada: Cítíte-li, že člověk, kterého jste kvůli své chybě ztratili, pro vás je stále velmi důležitý, je vhodné nabídnout mu setkání, během něhož si všechno pokorně vyříkáte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pracovní týden vám již může lézt na mozek. Abyste se vyhnuli pracovnímu přetížení, vyhledejte lidi, kteří vás rozveselí. Nemusí se přitom jednat o vaše přátele či příbuzné. Pusťte si písničky svého oblíbeného interpreta nebo si zjistěte nějaké novinky o vašem oblíbeném herci.

Andělská rada: Budete tíhnout k odmítání slibování jiným lidem. Nemůžete-li něco stihnout, upřímnost je nejlepší cesta, avšak abyste nebyli za necitu, načasování je rovněž velmi důležité.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dávejte si pozor, abyste odhalili všechny detaily, jakmile se pro něco nadchnete. Zejména mysli jiných lidí jsou občas hůře čitelné. Někteří jedinci vám zkrátka neřeknou to, co vědí, přestože se dovtípí, že by vám tato informace mohla pomoci. Ukažte jim, že se vás nemusejí bát.

Andělská rada: Snažte se na vše reagovat pozitivněji než běžně. Pokud začnete na ostatní křičet jen proto, že vám sdělují něco, co nechcete slyšet, lidé přestanou být sdílní a zatají vám důležitou informaci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Než se pustíte do zábavy, je nutné dokončit vaše povinnosti. Ačkoli jindy jste schopni pracovat od rána do večera, nyní se můžete těšit domů. Vidět známé tváře, u nichž víte, co očekávat, je jistě krásné. A proto pracujte efektivně, ale také o něco rychleji, abyste mohli být doma dříve.

Andělská rada: Obvykle rozdělujete práci a zábavu. Co ale ostatním ukázat, že se dokážete pobavit a vaše vtipy mají větší hodnotu, než si o vás myslejí? Řekněte pár vtípků a všem se bude pracovat mnohem lépe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Více se soustřeďte na to, co dnes děláte, i kdyby to znamenalo vypnout mobilní telefon a pro jistotu ho nechat doma. Jakmile se něco začne řešit na internetu, vy nesmíte chybět – a podle toho dopadají vaše pracovní výsledky. Udělejte svůj kus práce, nenechávejte ho na další dny.

Andělská rada: Jednou přijde den, kdy vašim nadřízeným dojde trpělivost a propustí vás. Nedovolte, aby se to stalo. Všechny názory, které chcete napsat ostatním, napište až ve volném čase.

Ryby (19. února – 20. března)

Život vám může přijít nefér, ale tak to prostě bývá. Ne vždy je pravda vyslyšena. To však neznamená, že byste za pravdu neměli bojovat. Říci lež je snazší, ovšem za oběť padne čest mnoha nevinných lidí. A může se to stát i vám. Proto bez ohledu na okolnosti buďte upřímní.

Andělská rada: Jste silně tolerantní, ovšem je-li vašemu egu ublíženo, zapomínáte, že neexistujete pouze vy sami. Nechte ostatní říci svou pravdu a zjistěte, zda jsou dostatečně upřímní.

Zdroj článku:
  • Autorský text