Spolupráce

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

Chcete zařadit zlato do svého investičního portfolia? Nejlepšího prodejce v ČR hledejte na adrese zlatemince.cz. A neprovozují pouze internetový prodej, ale své zlato si můžete také přijít vybrat osobně do prodejny v budově Obecního domu v Praze. Prodejnu najdete snadno – použijte služební vchod (z ulice u Obecního domu) hned vedle výlohy Blanky Matragi, a pokračujte výtahem až do druhého patra. Zde najdete zlaté království a ráj pro vaše investice. Podobný obchod najdete také v Brně, v ikonické cihlové budově Dornych, hned vedle Vaňkovky.

Proč zvolit tohoto prodejce?

Nad konkurencí vyniká především nízkou cenou a vysokými skladovými zásobami. Díky tomu se k investičnímu zlatu a stříbru mohou dostat i začínající malí investoři, kteří si nemohou dovolit nakoupit zlato za statisíce. Jde o velmi bezpečné uložení finančních prostředků, které dává smysl zejména z dlouhodobého hlediska. Můžete se spolehnout, že ceny zlatých cihel a zlatých mincí jsou u tohoto prodejce skutečně nejnižší. O tom se sami přesvědčte na stránce investiční zlato. Ceník v eurech je na stránce investičné zlato.
Právě nízká cena je pádným důvodem, proč dát v nabídce jiných společnostní přednost právě této – koneckonců to potvrzuje také první místo v loňském srovnání finančních produktů v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott & Rose).

Prodejce zlata vybírejte pečlivě

Bohužel i v dnešní době se v oblasti prodeje zlata lze setkat a řadou nepoctivých prodejců. Mohou vám nabízet nekvalitní produkty, nebo zlato prodávat za přemrštěné ceny. Vybírejte tedy prodejce obezřetně, dle pozitivních recenzí a dejte přednost takovému, který na trhu působí již nějakou dobu a může se prokázat mnoha spokojenými zákazníky. Web zlatemince.cz nabízí skutečně široké portfolio produktů a drtivá většina zboží je skladem čili je můžete mít doslova ihned ve svém držení. Objednat můžete online, ale pokud si nejste výběrem jisti, přijďte si vybrat osobně na prodejnu, kde se vám budou věnovat zkušení pracovníci.

Co nakupovat?

Asi nejtypičtějším investičním produktem jsou zlaté slitky. Nenechte se zlákat prodejcem, který vám slibuje českou produkci. Je to hloupost – většina zlatých slitků prodávaných u nás pochází ze švýcarských rafinérií. Žádný český výrobce zlaté slitky nevyrábí. Pořídit můžete ale také zlatí mince či medaile, které mohou mít nejen materiálovou hodnotu, ale i uměleckou cenu, která s časem jen narůstá.

Navíc nepotřebujete statisícovou hotovost, malé slitky pořídíte doslova za pár tisíc korun. Nebojte se a vezměte svou budoucnost a péči o své spory do vlastních rukou. Nejlepším způsobem investice do zlata je nákup fyzického zlata. Přináší jednoznačné výhody a záruky, které jinde nenajdete. Zlato se obchoduje doslova po celém světě, takže nejste s jeho následným prodejem nijak vázáni, a i kdyby se změnila ekonomická nebo politická situace, tato investice vám zůstane a s ní i její hodnota. Historie navíc ukazuje, že cena zlata kontinuálně roste – a to již celá staletí. Je to snad jediný investiční produkt, který se může takovou vizitkou pochlubit. Odolává zubu času, změnám politických vlivů i kulturních nálad a stále si drží na trhu své výsadní postavení.

Vyhněte se pochybným obchodům

Raději se vyhněte investicím do různých forem virtuálního zlata, nebo dokonce spoření do zlata. Jde často o značně nejisté a rizikové produkty, které ani nemusí být skutečným drahým kovem kryté. To samé platí o nákupu akcií zlatých dolů – mohou být dávno vytěžené a vy přijdete o své těžce vydělané peníze. Za své úspory proto vždy nakupujte zlato do přímého fyzického držení – vyplatí se to.

Zdroj foto: Gold © Eamesbot | Dreamstime.com

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button