Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

KVIFF 2024: V OBOU KARLOVARSKÝCH SOUTĚŽÍCH JSOU ČEŠTÍ ZÁSTUPCI. V POROTĚ BUDE LETOS I GEOFFREY RUSH. VÍCE O LETOŠNÍM PROGRAMU ZDE.

Nepřivolávej nic zlého: James McAvoy na výletě, který se zvrhne v psychoteror (trailer)

A máme tu ohlášený remake dánského hororu Nepřivolávej nic zlého (Speak No Evil). Trailer, který byl právě odhalen studiem Blumhouse na CinemaConu, představuje Jamese McAvoye a Mackanzie Davis ve zpočátku docela všední kratochvíli – na rodinném výletě s novými přáteli. Jenže ono se to celé zvrtne v docela drsný psychoteror. Nikdo není nakonec tím, kým se zpočátku zdá. Podívejte se na video.

Idyla se mění v boj o život

Původní film režiséra Christiana Tafdrupa se na festivalu Sundance 2022 setkal s nadšenými ohlasy. Stejně jako originál i remake sleduje manželský pár a jejich dceru Agnes, kteří se během cesty do zahraničí seznámí s podobnou rodinou a padnou si do oka. O několik týdnů později manželé dostanou pozvání na víkendový pobyt v idylickém venkovském sídle druhé rodiny, kde se jejich původní povaha rychle začíná měnit. Manželé jsou z jejich chování znepokojeni a začnou uvažovat o předčasném odjezdu. Než však stihnou odjet, jejich malý výlet se zvrtne v čiré peklo, když se začnou odhalovat temné pravdy a pár si příliš pozdě uvědomí, v jakém nebezpečí se ocitli.

Nepřivolávej nic zlého (foto: CinemArt)

James Watkins, který tento remake režíruje, má s podobným žánrem zkušenosti (Žena v černém s Danielem Radcliffem) a navíc má na kontě jednu z oblíbených epizod (Sklapni a tancuj) populárního seriálu Black Mirror.

Do českých kin snímek uvede 12. září CinemArt.

-red-
foto/video: © CinemArt 2024

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast