Andělská poselství na pátek: Blíženci, respektujte cizí názory, Raci, převážně odpočívejte

Andělská poselství na pátek: Blíženci, respektujte cizí názory, Raci, převážně odpočívejte
A je tu opět pátek. Ten den, kdy se nám nechce nic dělat, cítíme se unavení a nejraději bychom prospali celý den. Andělé se nás snaží přesvědčit, abychom vstali co nejdříve. Jedině tak totiž uděláme mnoho práce a posuneme se ve svých cílech vpřed.

Vidět pokrok je krásný pocit. Naplní nás motivací a donutí nás dotáhnout náš momentální cíl do konce. Andělé se nám snaží pomáhat, ukázat nám, že naše práce nebyla zbytečná. Zastavíte se občas, abyste si zrekapitulovali, čeho jste již dosáhli? Udělejte to. Také si nezapomeňte přečíst dnešní andělská poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přichází konec omezování. V poslední době jste se cítili zatlačení do kouta. Nebojte se říci ostatním, že byste chtěli žít svůj život jinak než jak vám nastavili oni. Odhalte své plány do budoucna. Řekněte ostatním, co přesně uděláte, abyste se postarali sami o sebe.

Andělská rada: Možná si myslíte, že vaše plány nejsou dokonalé. To být nemusejí. Dopilujete je za pochodu. Dokud nenarazíte na problém, nemá cenu, abyste vylepšováním toho, co se nemusí stát, lámali hlavu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zaměřte se na své finance. Ve vaší rezervě je díra, z níž peníze vypadávají, a je tam zcela zbytečně. Výdaje jsou nejen ty, které jsou zapotřebí, některé jsou zcela zbytečné. Získáte-li větší kontrolu nad tím, za co utrácíte, poté vaše chuť do práce poroste a s ní i trpělivost, která je též zapotřebí.

Andělská rada: Máte-li málo peněz, vždy můžete vybrat předměty, pro které již nenajdete využití, a prodat je někomu, kdo je ocení více. Šetřivost je zdlouhavou, avšak jistější možností, jak získat peníze.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé s vámi tráví čas rádi, ovšem to, co jim na vás vadí, je touha znát jejich názor, když vám ho nechtějí prozradit. Jindy je zase nutíte do odpovědi, kterou vám nechtějí říci, protože si myslí opak. Vyhněte se otázkám typu zda se jim líbí váš nový náramek či zda jste udělali správnou věc.

Andělská rada: Neexistuje horší otázka než ta, která končí slovem že, popřípadě souslovím mám pravdu. Kdokoli si myslí opak, vám raději přikývne než aby vás urazil.

Rak (22. června – 22. července)

Hranice mezi vaším duševním a fyzickým zdravím je tenčí než obvykle. Dopřejte si zasloužený odpočinek, nepřetěžujte se. Cítíte-li, že svou práci přestáváte stíhat, požádejte kolegy, aby vám pomohli, až budou mít volnou chvilku, a zařiďte si převážně odpočinkový den.

Andělská rada: Celý týden pomáháte ostatním, když nestíhají. Nenarodili jste se proto, abyste pouze sloužili, i vy si zasloužíte, aby se vám dostalo pomoci, když ji potřebujete.

Nepřetěžujte se a dopřejte si zasloužený odpočinek
Nepřetěžujte se a dopřejte si zasloužený odpočinek | Zdroj: mihtiander / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pocit, že se s vámi všichni odmítají bavit, není pravdivý a bere vám energii. Proto vyrazte ven a poohlédněte se po lidech, kteří s vámi sdílejí váš smysl pro humor. Toto je právě to pojidlo, které tmelí vaše přátelské vztahy. Buďte vtipní a vytvoříte si pouze dlouhodobá přátelství.

Andělská rada: Vaši přátelé vás jistě neignorují schválně. Také oni mají svůj vlastní život a své povinnosti musejí dotáhnout do konce. Dejte jim volnost a zabavte se i v jejich nepřítomnosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne vždy splníte očekávání druhých nehledě na to, jak hodně se snažíte. Chce to drobnou pauzu, už vám to začíná přerůstat přes hlavu. Nevidíte nic než zklamání. Pozitivní myšlení a provozování aktivit, které vás baví ze všeho nejvíce, vám pomůže urovnat vaše rozbouřené emoce.

Andělská rada: Nenamlouvejte si, že se nějak cítíte, když to není pravda. Jste citlivá bytost, která skutečné emoce dobře skrývá, ale je vám to spíše na škodu než k užitku.

Váhy (23. září – 23. října)

Nezapomeňte si dnes přibalit papír a propisku či si nainstalujte do svého mobilu aplikaci na poznámky, která vám bude plně vyhovovat. Nápady se jen pohrnou, naneštěstí je neudržíte v hlavě, a tak je dobré si je poznamenat a vrátit se k nim později, abyste je vylepšili.

Andělská rada: Účastněte se jakýchkoli rozhovorů, kterých můžete. Sdílejte své nápady s ostatními. Tím získáte jiné pohledy na váš nápad, což vám umožní ho ještě vylepšovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nelíbí se vám, že lidé nerespektují zavedená pravidla. A to je dobře, nemusíte jim to však vyčítat donekonečna, párkrát stačí. Pokud si z vašich slov neodnesou poučení podruhé či potřetí, je pouhá ztráta času jim to říkat dál. Místo toho zkuste zjistit, jak byste tyto lidi mohli donutit příště jednat správně.

Andělská rada: Se vztekem občas máte velké potíže. To, že jste se neovládli nyní, neznamená, že je marná snaha zkoušet pracovat na zlepšení. Čím více času do svého úsilí investujete, takový bude pokrok.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je-li pro vás něco velmi důležité, nemá žádný smysl se toho vzdávat. Souhlasíte? Nicméně nesouhlasí-li váš oblíbený člověk s něčím, co děláte, vaše schopnost asertivity náhle vymizí. Zkuste říci ne místo toho, abyste se opět stáhli do své ulity. Dotyčný bude chvilku naštvaný, ale poté se uklidní.

Andělská rada: Vytrvejte v tom, co děláte. Udělejte to pro sebe, nenechte nikoho, aby vám bral vaše vlastní sny. Zároveň udržujte jeden směr, neodbíhejte od jedné věci ke druhé.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nenechte nepřející lidi, aby vám zkazili náladu. Vaše empatie je úctyhodná a dokážete se vcítit do více situací, než si většina lidí uvědomuje. Je však dobře, že tuto schopnost skrýváte. Spousta lidí by jí mohla využít, aby se dostala k vašim penězům či vás jinak poškodila.

Andělská rada: Zaměřte se na skupiny lidí, s nimiž se stýkáte. Někteří z nich potřebují vést, chtějí, aby je někdo vyslechl. Splňte jim jejich přání a získáte silné spojence, o nichž se vám ani nesnilo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nedohánějte nedostatek energie kofeinem, tím se ještě více vysílíte. Snažte se dobít energii odpočinkem či pozitivními zprávami, které buď uslyšíte nebo sami vytvoříte. Jste-li celý týden zavřeni v místnosti, drobná procházka vám také může hodně prospět.

Andělská rada: Mějte vše zorganizované, nedělejte si ve svých plánech nepořádek. Budete-li mít jasno, co máte dělat dál, vyjasní se i vaše mysl a vy budete schopni více přemýšlet.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemáte rádi, pokud vám někdo leze do vašich záležitostí, tak proč to samé děláte druhým? Existuje jen velmi málo lidí, které potěší, když zjistí, že jste si četli jejich zprávy s někým jiným či je sledovali, abyste zjistili, co dělají, když nejsou s vámi. Trošku s tím pronásledováním zpomalte.

Andělská rada: Zkuste kultivovat důvěru v druhé. Je pochopitelné, že vás spousta lidí zklamala, ale házet všechny do jednoho pytle je nespravedlivá praktika, která vám bere dobré přátele.

Zdroj článku:
  • Autorský text