Jana Doleželová s Pavlem Matoškou randila několik let, jejich vztah je ovšem nyní minulostí.

„Byli jsme spolu skoro pět let a byly věci, které byly fajn, ale představoval jsem si, že když se rozejdeme, že to bude v klidu, že to dá líp, než to dává,“ svěřil se Matoška v rozhovoru pro web Prima Lajk.

Bližší detaily rozpadu vztahu podnikatel naznačovat nechtěl, zároveň ovšem naznačil, že ne vše bylo zrovna zalité sluncem.

Zároveň Matoška tvrdí, že Doleželová nese celou situaci velice těžce a neumí se s ní vyrovnat.

„Nemám potřebu Janu nijak dehonestovat. Je, jaká je,“ uvedl místostarosta Říčan.

„Janu jsem měl strašně moc rád, její dceru Verunku jsem měl jako vlastní... Jak říkám, žili jsme spolu, byly krásné chvíle, sdíleli jsme spolu spoustu věcí, ale prostě některých věcí už bylo dost, to je všechno,“ dodal podnikatel.

Doleželová jako vždy mlčí jako hrob a ani ke slovům svého ex se doposud nevyjádřila a nejspíš ani nevyjádří.

Bývalá královna krásy z roku 2004 měla odjakživa blízko k zámožným mužům.

Několik let žila s byznysmenem Richardem Podroužkem a krátce se pak objevovala po boku miliardáře Karla Janečka. Ten ale v té době opěvoval polyamorii a v televizní reportáži odhalil, že se schází i dalšími ženami. Veliké lásky tak byl ze dne na den konec.

Lékárnice je maminkou dcery Veroniky, kterou má ze vztahu s podnikatelem Davidem Trundou.

„David se rozhodl v létě odejít, což musím respektovat. Finančně jsem se s ním vyrovnala v rámci domu tak, aby mohl zůstat mně a mohla jsem v něm žít s dcerou,“ okomentovala Doleželová rozchod s Trundou pro iDnes.

„Měli jsme dům napůl, takže jsem mu dala řádově několik milionů a vyplatila mu jeho část. Dceru si bere jednou za čtrnáct dní o víkendu a pravidelně v týdnu ve středu. Takže to máme celkem vyřešené. Myslím, že jsme se dohodli relativně v klidu. Samozřejmě tam byly nějaké emoce. Ale nic vyloženě vyhroceného,“ doplnila bývalá královna krásy.

„Přiznám se, že dodnes nevím, jaký byl důvod našeho rozchodu. A nová partnerka bývalého partnera, to je téma, které nechci s ohledem na dceru vůbec komentovat. Téma nového muže v mém životě bych také zatím neprozrazovala. Současné období je dost citlivé pro všechny zúčastněné,“ vyhýbala se tehdy Doleželová konkrétním odpovědím.

Související články