Aneta Langerová se proslavila díky Česko hledá SuperStar, kterou v roce 2004 vyhrála.

Ještě předtím se zúčastnila pěveckých soutěží DO-RE-MI a Rozjezdy pro hvězdy, širší veřejnost si ji ale všimla až po vítězství ve zmíněné show. .

Autorka hitů Voda živá či Hříšná těla, křídla motýlí si odjakživa bedlivě střeží své soukromí a od roku 2010, kdy se přiznala k homosexualitě už rozhovory poskytuje pouze zřídka a společenským večírkům se vyhýbá obloukem.

Zpěvačka v minulosti randila sedm let se známou režisérkou a kamarádkou Ivany Gottové Olgou Špátovou. Umělkyně se ale zamilovala do o pětatřicet let staršího kameramana Jana Malíře, za kterého se provdala a porodila mu dceru Olgu.

Po rozchodu se Špátovou našla Langerová další spřízněnou duši, tentokrát ale identitu své známosti bedlivě tají.

S nenápadnou brunetkou se přesto Aneta několikrát nechala vyfotit paparazzi fotografy.

Naposledy vzbudila ovšem Langerová rozruch, když se nedostavila na sraz bývalých účastníků Superstar.

Zdroj: Youtube

Na setkání finalistů zásadně nechodí

Zpěváci z historicky prvního ročníku této soutěže se měli sejít po sedmnácti letech v televizi, místo desíti lidí z původní party dorazilo pouze osm.

Chyběla pouze Aneta Langerová a Petra Zlatuška Páchová, kterou si po letech vybaví pouze opravdu zapálení fanoušci pořadu.

Do studia přišel Tomáš Savka, Standa Dolínek, Martina Balogová, Sámer Issa, Julián Záhorovský, Petr Poláček Šárka Vaňková a Veronika Zaňková Černá.

Proč se nedostavila Langerová a Páchová se samozřejmě ihned stalo tématem číslo jedna. Šárka Vaňková přiznala jisté zklamání z chování svých kolegyň a nebyla jediná.

"Nebudeme se k tomu vyjadřovat, těch důvodů je více," vysvětlil webu Extra bratr a manažer zpěvačky Nikola Langer.

Někteří z finalistů pak přiznali, že za vystoupení na Nově nedostali ani korunu, což mohl být údajně důvod, proč Langerová nabídku odmítla.

"Nova se spolehla na to, že sem všichni z nostalgie naklušou, a měla vlastně pravdu. Ale zablokovat si lidi na dva dny, nedat jim honorář, nedat jim ani nic za cestu, maximálně tomu, kdo byl zdaleka, zaplatit hotel, to je fakt smutné. Nova nám navíc slíbila, že do toho jde nás všech deset. To byla v podstatě i naše podmínka, buď všichni, nebo nikdo. Řekli nám, že kývli všichni. Až tady na místě jsme zjistili, že to tak není," prozradila zklamaně jedna z bývalých hvězd české SuperStar 2004.

V hudební kariéře Aneta Langerová ovšem i dvacet let od soutěže potvrzuje, že na domácí scéně našla svoje místo.

Aktuálně zpěvačku čeká turné, které je zároveň oslavou výročí její kariéry. Zatímco na šňůře k zatím poslednímu řadovému albu Dvě slunce měla Aneta v repertoáru zejména novější tvorbu, letos sáhne zpět i do starších hitů.

Související články