Náhlá smrt milovaného sportovce (†35) zaskočila všechny příznivce. Podivné okolnosti vyšetřuje policie

Fotografie: Michal Louč / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Bývalá hvězda NFL, nejslavnější ligy amerického fotbalu, nečekaně zemřela. Ostatky byly nalezeny na místě, kde jejich objev nikdo nepředpokládal.

National Football League, což je profesionální liga amerického fotbalu, zasáhla nečekaná zpráva. Liga amerického fotbalu, která sdružuje týmy z USA a je po celém světě známá svými dramatickými zápasy, hvězdami a velkolepými událostmi, se musí vyrovnat se zdrcující zprávou. Jejich bývalý hráč byl nalezen mrtvý.

Obránce, kterého proslavily jeho výkony

Vontae Davis se narodil v roce 1988, hrál v NFL od roku 2009 do roku 2018. Během své kariéry hrál za týmy jako Miami Dolphins a Indianapolis Colts, proslavil se svou kvalitní obrannou hrou a přispěl k mnoha vítězstvím svých týmů. Jeho tělo bylo objeveno na nezvyklém místě, to je informace, která se objevila na stránkách CNNPrimaNews.

Policie nepředpokládá, že k jeho smrti došlo cizím zaviněním, přesto ale celý případ ještě nebyl uzavřen. A to hlavně proto, že tělo tohoto teprve 35 letého sportovce bylo objeveno v domě jeho babičky v Southwest Ranches na Floridě. Zpráva podle webu TMZ zasáhla nejen jeho rodinu, ale i bývalé spoluhráče nebo fotbalového trenéra.

Bývalý český olympijský medailista zemřel za těch nejtragičtějších okolností

Život bez něho již nebude stejný

Zpráva o smrti takto mladého hráče překvapila nejen jeho rodinu, zasáhla také bývalé spoluhráče, kteří se mezi sebou berou jako bratři. Jeho spoluhráč Bobby Maze se ve smutné zprávě vyjádřil tak, že život bez jeho bratra již nikdy nebude stejný a svět přišel o jedinečného a inspirativního člověka.

Po dobu deseti sezón byl úspěšným hráčem, svoji kariéru náhle ukončil. I přesto se ale zapsal do historie amerického fotbalu a informace o jeho smrti je velmi nečekaná. Nejedná se ale o jediné smutnou zprávu ze sportovního světa z poslední doby, na SvětěKreativity jsme také psali o úmrtí slavného hokejového tvrďáka Chrise Simonse.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*