Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, místo hádek se běžte projít, Ryby, pozor na nevýhodné nabídky

Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, místo hádek se běžte projít, Ryby, pozor na nevýhodné nabídky
Přátelé jsou od toho, aby se podporovali. Ovšem jen do chvíle, než se na svých přátelích staneme závislými a bez jejich rady jsme ztraceni. Přátelé tu nejsou od toho, aby tu pro nás byli dvacet čtyři hodin denně, na rozdíl od andělů, kteří nepotřebují spánek.

Už jste někdy měli kamaráda, který si myslel, že nikoho kromě něho nemáte? Je dost možné, že ano. Musíme ale danou osobu chápat. Byla v nesnázích a nevěděla, jak dál. Pak jsme se objevili my a nezištně jí pomohli. A ona nám to chce oplácet, avšak jediné, co dělá, je, že z nás tahá další pozitivní energii. Zlobit se na ni ale nemůžeme. Pravděpodobně s ní nic neuděláme, ovšem můžete něco udělat sami pro sebe, pokud se rozhodnete inspirovat se andělskými poselstvími.

Beran (21. března – 19. dubna)

Provokativní názory jsou sice vaše právo, ale nepatří do rozhovoru s neznámým člověkem. To, co si myslíte o sousedovi či o významném politikovi, je čistě vaše věc, a tuto myšlenku byste měli sdílet pouze s těmi nejbližšími přáteli, kteří plně pochopí, jak danou myšlenku skutečně myslíte.

Andělská rada: Nemáte rádi hádky, ale často je vyprovokujete. Zkuste být trochu tišší, mluvte s lidmi o tom, jak se jim v životě daří, místo toho, abyste za každou cenu řekli, co máte na srdci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jako každý člověk, i vy máte své tajemství, citlivé informace, na které možná jste, ale možná také nejste hrdí. Něco vás nutí je sdělit každému na potkání. Nedělejte to a vyhněte se také psaním příspěvků na sociální sítě. Dnešek vám není nakloněn, vše by se nakonec obrátilo proti vám.

Andělská rada: Raději si vše nechte pro sebe. Sdílejte jen takové informace, které zaručeně pomohou někomu jinému. Pokud tím naopak můžete někomu ublížit, raději mlčte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ty nejlepší nápady vznikají, když sedíte s přáteli a někdo jen tak mimochodem něco nadhodí. Další skvělé příležitosti k novým cílům hledejte v sáhodlouhých konverzací s vaší rodinou. Oni netuší, jak hodně vám pomáhají, když vám napíšou zdánlivý nesmysl, a vy to také zatím nevíte.

Andělská rada: Buďte trochu všímavější. Celý život čekáte, až vás napadne ten správný nápad, který tentokrát opravdu vyjde. Ten nápad již přišel, pouze vy jste si ho dosud nevšimli.

Přestaňte čekat a konečně začněte vnímat co vám život přináší
Přestaňte čekat a konečně začněte vnímat co vám život přináší | Zdroj: t.tomsickova / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Ačkoli lidé dnes budou mluvit o vašich úspěších, nenechte se vtáhnout do vize, že vy jste jediný úžasný člověk na této planetě. Možná se k ostatním chováte lépe než jiní, avšak oni vynikají v něčem jiném a navzájem se doplňujete. Buďte šťastní za lidi kolem sebe, i za ty nepříjemnější.

Andělská rada: Ne vždy platí, že negativně naladěný člověk si tuto cestu vybral. V jeho životě se nejspíše odehrálo něco strašného, co si ani nedokážete představit. Ukažte jim, že je i tak máte rádi.

Lev (23. července – 22. srpna)

Zvědavost se většinou nevyplácí. Měli byste na to pamatovat, než se rozhodnete zpovídat lidi, které vůbec neznáte. Samotný fakt, že jim chcete pomoci urovnat spory, je sice velmi hezký, nicméně snadno se terčem hádek můžete stát sami, přestože jste původně zamýšleli pomoci.

Andělská rada: Na zpovídání máte své přátele, kteří již jsou na vaše otázky zvyklí a dobře vědí, že jim nechcete nijak ublížit. Při komunikaci s lidmi, s nimiž nemáte společného nic, však doporučujeme opatrnost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ponořte se do svých vlastních myšlenek. Problémy výjimečně dejte stranou, nevšímejte si jich. Vše důležité jste již vyřešili, nyní potřebujete jen čas, aby se vše urovnalo. Dalším rýpáním do svých problémů byste si pouze přihoršili, což nyní patrně nechcete.

Andělská rada: Vydejte se za zábavou a udělejte vše pro to, abyste přestali přemýšlet, jak vše nakonec dopadne. Až přijde správný čas, vaše budoucnost vám bude odhalena.

Váhy (23. září – 23. října)

Každý rozhovor prozkoumejte do hloubky. Lidé, kteří se stydí něco říci nahlas, vás posunky žádají o pomoc či o drobnou radu. Mají ve vás velkou důvěru, tak je nezklamte. Pokud se vám zdá, že pro někoho je rozhovor na veřejnosti utrpení, pozvěte ho do většího soukromí.

Andělská rada: Snažte se naučit se rozpoznat, kdy je člověk nervózní. Lidé se vám velmi zavděčí, pokud jim dokážete, že se o ně opravdu zajímáte a poznáte, když mají nějaký problém.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Neměli byste tolik myslet na svou práci. Nekontaktujte své spolupracovníky, jak se těší na další pracovní den, pokud si to očividně nepřejí. Dostáváte-li pouze krátké odpovědi, je nad slunce jasné, že daný člověk nejeví zájem o komunikaci na toto téma, stejně jako na témata tomuto blízká.

Andělská rada: Respektujte hranice jiných lidí. Ne každý chce o svém volnu poslouchat o tom, že jste vymysleli nový nápad, který by se ve vaší společnosti mohl uchytit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ač to může znít neuvěřitelně, i při domácím úklidu si můžete hodně odpočinout. Jak? Zkuste poslouchat uklidňující hudbu a myslet jen na to dobré. Domácí práce mají tu výhodu, že během nich nemusíte přemýšlet. Je jen na vás, jak se svou nudící se myslí naložíte.

Andělská rada: Nevydržíte-li na jednom místě, kupte si puzzle a po domácích povinnostech se pokuste ho složit. Namáhání mozku z vás vyplaví přebytečný stres a vy opět budete mít dobrou náladu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud máte v domácnosti dusno a nemůžete se s ostatními domluvit na jakémkoli kompromisu, běžte se na chvilku projít. Jakmile si provětráte hlavu, vraťte se. Může se stát, že s dotyčným člověkem stále nebude žádná řeč. V tom případě se ukliďte a zabavte se sami.

Andělská rada: Většinou stačí počkat, až dotyčný vychladne. Není to vaše vina, že vás stále z něčeho obviňuje. Dejte mu čas a zatím si najděte něco, co vaše myšlenky na druhou osobu utlumí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Čas od času narážíte na samé, jak je sami nazýváte, po inteligenční stránce slabší jedince, kteří se vám pletou pod nohy a nerespektují váš osobní prostor. Přejděte to, nepouštějte se s nimi do hádky. Tím pouze zhoršíte situaci a navíc uděláte ostudu zejména sami sobě.

Andělská rada: Ani vaši přátelé či sousedé nesdílejí stejné myšlenky jako vy. Neodsuzujte nikoho podle toho, jak se zachoval, a raději se snažte pochopit, proč došlo k onomu nedorozumění.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemusíte slepě odkývat každou nabídku. Naopak, přemýšlet o možných důsledcích je mnohem lepší, nebudete totiž překvapeni, když vás někdo obelhal. Pomáhejte lidem, jak jen můžete, ale pokud se vás někdo bude snažit využít, dejte od něj ruce pryč.

Andělská rada: Máte právo odmítnout. Než přikývnout na nabídku, která zapáchá falší, raději se běžte naučit něco nového či si doma zacvičte.

Zdroj článku:
  • Autorský text