Párty stan
Párty stan

Plánujete na své zahradě grilování a chcete mít pro své hosty odpovídající zázemí? Pokud ano, je nezbytností kvalitní párty stan, který zajistí, že vaši hosté dostanou maximální možný komfort. A to pokud se jedná o dobrou ochranu v případě:

  • deště,
  • přímého slunce,
  • větru.

Toto by měla být první priorita, pokud ten pravý vybíráte. Tímto ale pochopitelně nekončíme, jelikož je i řada dalších věcí, které je rozhodně dobré vzít v potaz. A jaké to jsou? Poradíme vám.

Párty stan
Párty stan

Podle čeho vybrat správnou velikost?

Ano, je to i velikost, která je u tohoto sortimentu velmi důležitá. Jak na volbu té pravé? Jsou dvě věci, které ji ovlivňují. První je počet hostů, kteří se budou vaší oslavy účastnit. Zde je nezbytností, aby měl každý v altánu dostatek místa. Dále zohledněte také velikost vaší zahrady. I když přemýšlíte nad větším modelem, může se stát, že se na volný pozemek zkrátka a jednoduše nevejde.

Nezapomínejte na konstrukci

Dnes je možné vybrat párty stany ve dvou hlavních provedeních. První je klasické, které je sice levnější, ale není tak pevné, stejně jako je spojeno se složitější stavbou. I proto vám raději doporučíme nůžkový stan, který je lepší. Jeho stavbu zvládnete rychle a jednoduše, a nezklame vás ani s ohledem na svou stabilitu. A protože rozdíl v ceně není zase až tak velký, určitě s tímto řešením vedle nešlápnete.

Na co dále hledět? Na materiály

To poslední, co je dobré zvážit, jsou jednotlivé materiály, ze kterých je párty stan vyrobený. Zajímat byste se měli jak o materiály samotné konstrukce, tak by mělo být samozřejmostí i to, z jakého materiálu je vyrobená plachta. Důvody jsou v tomto směru zřejmé a jasné. Je to hlavně celková životnost, stejně jako odolnost a spolehlivost. Roli však může hrát třeba také hmotnost, kterou oceníte jak ve chvíli montáže a demontáže, trak v souvislosti s jakoukoliv jinou manipulací.