Účinné vychytávky proti celulitidě

Trochu jsme zapátrali po internetu, jak podpořit boj proti celulitidě i jinak, než mazáním krémů a našli jsme vychytávky, které tento boj urychlí.

Pohyb

Nejlépe vám zabere Hot jóga (stačí 1x týdně) v kombinaci s během nebo rychlou chůzí (minimálně 3x týdně) nebo Bikram jóga. Také funguje praktikování pozice svíčky, která pomáhá rozproudit lymfatický systém, jehož zanesení je se vznikem celulitidy spojováno. 

Suché kartáčování

Pomocí kartáče si prokrvíte pokožku celého těla. Stačí s pravidelně kartáčovat před sprchováním. Tato metoda podporuje detoxikaci a rozprouďuje lymfu. 

2x ročně detox

Neublížit si a přitom z těla šetrně odvést toxiny. To je základ správného detoxu. Doporučujeme metodu, která odstraní balast ze střev a pročiští játra, plíce a ledviny. K tomu je potřeba kombinace těchto dvou spolehlivých českých bojovníků Euniké Silver + Deparim. A samozřejmě je potřeba se vzdát  sladkostí, smaženého jídla a alkoholu. Detox na sobě určitě pocítíte a podle toho, jak budou reakce těla silné, sami zažijete, co vše ve vás doslova hnilo. Odměnou je na koni detoxikačního procesu hezčí pleť a celulitida se také dává na ústup. 

Správná péče o pokožku

Zde se nemusíme nijak víc rozepisovat, protože jak a čím podpořit vzhled pokožky a zbavit se celulitidy, je popsáno ve článku Sérum proti celulitidě s jasným účinkem.

Když všechny tyto vychytávky budete  pravidelně praktikovat, celulitida zmizí, ani si nevšimete kdy :-)