Andělská poselství na neděli: Raci, zlepšete svůj život vlastním přičiněním, Váhy, nehledě na své problémy se starejte o své blízké

Andělská poselství na neděli: Raci, zlepšete svůj život vlastním přičiněním, Váhy, nehledě na své problémy se starejte o své blízké
Stud nám znemožňuje získat ty správné rady, máme-li problémů nad hlavu a nevíme si s nimi rady. Ve svém vnitru dobře víme, že částečně jsme si je způsobili sami. Andělé však radí, abychom se o svých chybách nebáli hovořit, neboť naše slova mohou pomoci druhým.

A tak bychom měli uznat svou vinu. Ale také si vzít ponaučení a to následně šířit dál. Přiznat se má spoustu výhod, přednostně z nás opadne psychické napětí, které pociťujeme a které vychází z toho, že lidé nevědí celou pravdu. Je jen na nás, zda se budeme trápit nebo půjdeme s pravdou ven a získáme rady, které nám pomohou. Přečtěte si své andělské poselství na poslední den v týdnu a zjistěte, co dalšího můžete podniknout k větší spokojenosti.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nebojte se ostatním ukázat (či dokonce prodat) svůj talent. Každý v něčem vyniká, neuděláte nic špatného, když se rozhodnete svůj dar zpeněžit, abyste se stali známějšími a díky tomu mohli pomoci většímu počtu lidí. Nebojte se odsouzení, lidé s předsudky pouze nedokážou ocenit váš talent.

Andělská rada: Lidé nečtou vaše myšlenky a nepoznají, v čem jste dobří, dokud jim to sami neřeknete. A ať už jste jakkoli dobří, nezapomínejte svůj talent neustále rozvíjet.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste od přírody zvědaví, zároveň nechcete být smutní, a tak odmítáte uvěřit zásadní pravdě. Zkuste se zaměřit na svou minulost. Vzpomínejte, detailně se zaměřte na všechny vaše sny a vzpomeňte si i na své největší tajemství. Nic špatného, co jste udělali, jste nezapomněli, pouze jste to zahrabali do svého podvědomí.

Andělská rada: Nyní se již před svou minulostí neschováte. Přišel čas vyřešit vše nevyřešené, abyste uvolnili vnitřní napětí a umožnili krásným věcem, aby zaplnili váš život.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zvědavost může zničit všechny vaše plány, použijete-li ji nemoudře. Na druhou stranu není nic špatného na tom chtít se o svých přátelích dozvědět co nejvíce. Pamatujete si toho mnohem více než většina lidí a nabyté poznatky můžete využít, abyste svými hřejivými slovy podpořili jiné lidi.

Andělská rada: Posezení u kávy či čaje je skvělá příležitost, jak své přátele poznat co nejlépe. Nenechte si hradit svůj díl, plaťte za sebe či za oba. Investujte peníze do lidí, na kterých vám záleží.

Rak (22. června – 22. července)

Svůj volný čas můžete strávit u televize nebo navazováním či zlepšováním vztahů s vlivnými lidmi. Sedět a doufat, že se váš život změní k lepšímu bez vašeho vlastního přičinění, je bláhová myšlenka. Setkat se s vlivným kolegou z práce a zaplatit útratu za oba je skvělý začátek, jak postoupit v kariéře.

Andělská rada: Lidé, s nimiž se stýkáte pouze v zaměstnání, netuší, jak milý člověk jste ve svém nitru. Dokažte jim, že dokážete i něco jiného než si zoufat, když se práce pokazí.

Aby se váš život změnil k lepšímu, musíte se především sami přičinit
Aby se váš život změnil k lepšímu, musíte se především sami přičinit | Zdroj: olly18 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přišla nejvhodnější doba, abyste se přiučili něčemu novému. Psychologie vás nyní bude zajímat nejvíce a navíc nově nabyté znalosti upotřebíte v urovnávání sporů jiných lidí. Je však zapotřebí věnovat se studiu o hodinu déle než máte původně v plánu. Tím navíc posílíte svou paměť i soustředění.

Andělská rada: Tato oblast pro vás může být zcela nová a proto vás hned zaujme. Musíte však začít, jinak to můžete oddalovat, čímž přijdete o drahocenný čas, který je ke studiu zapotřebí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Někteří vaši přátelé mají problémy s dluhy, pouze se stydí o tom hovořit. Podnikněte první krok, zjistěte, proč se to stalo a jaké jsou možnosti. Následně jim nabídněte tu nejlepší. Buďte jim oporou, procházejí těžkým životním obdobím. Starejte se o ně tak, jak si myslíte, že je nejlepší.

Andělská rada: Je důležité zajímat se o ty nejmenší detaily nehledě na to, jak hodně to bude vašim přátelům nepříjemné. Nedozvíte-li se celou pravdu, nemůžete vhodně pomoci.

Váhy (23. září – 23. října)

Zajímejte se o problémy jiných lidí, přestože těch svých můžete mít nad hlavu. Ukažte všem, že je možné zachovat si pozitivní přístup, přestože okolní události vás nenechají v klidu. Jakmile všechny naučíte, že s klidnou hlavou se problémy vyřeší mnohem lépe, stanete se velmi oblíbenými.

Andělská rada: Učte ostatní, že chcete-li vyřešit problémy, musíte jim věnovat nějaký čas a skutečnou příčinu odhalovat po vrstvách, které odlupujete a tím přicházíte na správné řešení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ne vždy se můžete vyhnout věcem, které neumíte dobře. Proto dnes platí: studujte, studujte a studujte. Využijte i tu nejmenší šanci naučit se něčemu novému. Navíc se zvýší vaše sebevědomí, díky čemuž se začnete učit novým věcem rychleji než nyní.

Andělská rada: Vyberte si pouze jednu dovednost, v níž zaostáváte, a zbytek si nechte na další dny. Pokrok bude viditelný a budete mít radost, že jste se opět naučili něco nového.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Udělejte něco navíc pro kohokoli. Setkejte se s těmi lidmi, kteří jsou pro vás méně důležití a jejichž pozvání jste již několikrát odmítli, nebo uvařte speciální oběd pro někoho, koho byste si přáli poznat ještě blíž. Vždy můžete udělat něco, o co nejste požádáni, ale co rozveselí druhé.

Andělská rada: Převezměte všechnu zodpovědnost a udělejte někomu příjemné překvapení. Popřemýšlejte, co má druhá osoba nejraději, a podle toho vymyslete program na celý den.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Aktivněji se podílejte na domácích pracích. Je pochopitelné, že po dlouhém pracovním týdnu vám sobota na odpočinek nestačila, přesto vaše rodina očekává, že jim pomůžete stejně jako oni už nespočetněkrát pomohli vám. Jste své rodině loajální, dnes jim to dokažte v plném rozsahu.

Andělská rada: Pamatujte, že čas nejde vzít zpět. Ujistěte se proto, že s lidmi, které máte nejraději, strávíte dostatek času, během něhož si budete všímat pouze těchto lidí a ničeho dalšího.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Cítíte-li se osaměle, možná přišel čas seznámit se s novými lidmi. Upřednostněte ty, kteří bydlejí trošku dál, ideálně v jiném státě. Témat k rozhovorům po internetu či naživo se vám naskytne spousta, vaše zvídavá stránka bude uspokojena, že se můžete dozvídat více o jiných kulturách.

Andělská rada: Možná nyní nevěříte, že váš život je už teď velmi zajímavý. Jakmile však o svém životě začnete vyprávět jiným lidem, teprve až nyní si uvědomíte, jak jste si nevážili svého štěstí.

Ryby (19. února – 20. března)

Nové finanční vyhlídky jsou v dohledu. Musíte se na ně však zaměřit. Neustále sníte o tom, jak začnete vydělávat více peněz, ale kolik času jste již investovali, abyste si splnili svůj dlouhodobý sen? Máte tendenci vše odkládat donekonečna, proto to nyní změňte a buďte o krok blíže své spokojenosti.

Andělská rada: Dotahujte vše, co se rozhodnete udělat, do zdárného konce. Je jednoduché se vzdát, když okolnosti jdou proti vám, ale vy máte na víc.

Zdroj článku:
  • Autorský text