Stěhování Krampola do pečovatelského domu: Proč se nestarají synové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Stěhování Krampola do pečovatelského domu: Proč se nestarají synové?

Jiří Krampol se stále léčí.
Jiří Krampol se stále léčí. (archiv Blesku)

Zpráva o tom, že Jiří Krampol (85) míří do domova s celodenní péčí, vzbudila emoce. „Měli by si ho vzít synové někam na vejminek!“ zaznívá nejen od čtenářů. Podle nich má herec udeřit na své početné potomstvo, aby se o něj postaralo. Jenže z hlasu lidu zní naprostá neznalost věci.

Bez šance

Syna Tomáše (59) měl Jiří s první manželkou Janou Snížkovou (77). Udělal z ní na krátký čas paní Krampolovou, pak šli od sebe. Jana si vzala jako druhého manžela Jaromíra Fořta. A už jako Fořtová se stala známou televizní hlasatelkou. Jaromír chtěl Tomáše osvojit, aby měli společné příjmení, a Krampol mu vyhověl. Otcem se tak před zákonem stal Fořt. Když se Janě rozpadlo i druhé manželství, odjela se synem do Austrálie. Tady se vdala potřetí za Michaela Haberu. I kdyby Tomáš nakrásně chtěl pečovat o svého biologického otce, herec by v žádném případě nezvládl dlouhou cestu k protinožcům.

Jako by nebyli

Druhá manželka, právnička Eva, si přála, aby syn Jiří měl její příjmení Suvajdič a aby slavný exmanžel zmizel i z papírů. Rozvodem mezi manžely naprosto zanikly jakékoli vztahy. Eva si vůbec nepřeje být s Krampolem jakkoli spojovaná, společné časy ze svého života vymazala.

Ani čas, ani síly

Třetí manželku, manekýnu Martu (59), si Krampol bral již se synem Martinem (29). Padli si do oka a Jirka mu nabídl příjmení Krampol. Ale neosvojil ho. Právě Marta se nyní nejvíc snažila najít pro svého exmanžela důstojné místo, kde by herec mohl spokojeně žít. Jsou stále ve spojení. Jenže Marta si před pár lety zlomila natřikrát ruku, stále trpí bolestmi a fyzicky by péči o Jiřího nezvládla. Navíc se mnoho let starala o nemohoucí matku a sama se potřebuje dát pořádně do kupy. Ani Martin se na tento závazek necítí. Navíc není celý den doma.

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

Vyženěný kluk

Ve čtvrtém manželství Krampol v roce 2020 ovdověl. Manželka Hanička (†59) měla z prvního svazku syna Petra (44). I jemu dal Jiří příjmení, ale neosvojil ho. Petr nežije v Praze a stará se s manželkou o dvě děti ve věku 10 a 12 let. Ani u nich ale není přes den nikdo doma, takže by herec potřebnou péči neměl.

Velká ztráta je poznamenala

O dítě s poslední manželkou Jirka bohužel přišel. V sedmém měsíci musela Hanka porodit mrtvou holčičku. Oba je to poznamenalo.



Přečtěte si
ELLA Průšová
19. 4. 2024 • 22:02

bella; tobě hráblo, jinak to nevidím!

bella.
18. 4. 2024 • 19:45

Kristepane co mu závidíte?
Byl úžasný herec, neskutečně vynikající dabér, nefňukal , o své děti se staral, platil. Gentlemansky se o svou Haničku staral a bránil ji vlastním tělem, byť věděl co všechno mu dělá a přesto se na ni nevykašlal.Že cestoval?No bezva!On si na to vydělal.Zatímco jiní si odmakali 8 hod denně , on makal třeba 16 hod. Co kdo sakra ví ?!

Já mu přeju, aby se zase ze srdce a bez rozkašlání rozesmál a príma si užíval v seniorském domě!Od toho jsou.A kdo si může dovolit, tak jistě jsou dobrou volbou.Návštěvy za ním mohou chodit a on si může klidně odcházet, kdy chce, není to vězení, ale byt.
Pane Kampole, jo jste už starej, ale nejste blbej! A to je hlavní.Přeju Vám klid a veselo !!!! A kdyby Vás to moc nezadýchalo, hodil by se ještě nějaký Váš skvělý dabing.Díky!

ELLA Průšová
18. 4. 2024 • 18:52

Celý život nikomu nic nedal zadarmo, na co nyní čeká? On měl možnost, na stáří si našetřit, on jen všude nastavoval ruku! Kam nastrkal, všechno, co vydělal? Mohl mít vilu, do ní si mohl hravě zaplatit a pořídit kuchařku a měl by vystaráno! Teď jen vykřikuje, že je chudák, že mu důchod, 25 000,- nestačí! Ostatním polovina musí stačit! On ještě vykřikuje, jaký jsou důchodci ***, že mu jen závidí! Já teda nevím, ale co mu závidí? Chová se jak do-by-tek!

Uživatel_5825519
16. 4. 2024 • 11:31

Ten kdo se nestaral neví o čem píše já se starala a už nikdy více....zapojí se celá rodina,pořád se řeší co a jak až nakonec je z toho člověk unavený, vystresovany, starý člověk je to smutné ale není to dítě a on si to ani neuvědomuje,že se chová ještě hůře....Zažila jsem to a díky už ne nikdy!!!!Ani já sama bych to nechtěla,protože vím jak to ovlivní rodinu-děti....Takže nekomentuji ale chápu to a pokud je to ležák tak tím tuhle ne....

vlasta1947
16. 4. 2024 • 10:22

Ten, kdo tvrdí, že by se měly starat děti, neví, o čem mluví. Takový pisatel se nikdy nestaral o starého nemohoucího člověka, nikdy kolem takové rodiny ani vzdáleně nešel. Řeči, že je možné si vyžádat na výpomoc sociální domácí péči, jsou zavádějící. Na telefonu vám odpovědí, že nejsou lidi. Přeji panu Krampolovi vynikající prostředí a zacházení v LDN (bývá drahá), ať mu ještě dlouho jde veselé vyprávění z natáčení a z dalekých cest.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.