Výklad tarotových karet na příští týden: Berani se otevřou světu a pozor si dejte zejména na Vodnáře

Výklad tarotových karet na příští týden: Berani se otevřou světu a pozor si dejte zejména na Vodnáře
Věříte v sílu a moc tarotových karet? Magii těchto tajuplných obrázků znali již naši předci, kteří si pomocí těchto karet vykládali budoucnost. Pojďme se tedy podívat na to, co vás čeká tento týden. Raci se mohou těšit na příval lásky a Kozorozi objeví vnitřní sílu, která je popožene k tvořivosti.

Beran (21.3. – 20.4.)

Berani, nebojte se otevřeně projevit své city k těm, které máte rádi a kterým důvěřujete. Karta Milenců je kartou lásky, harmonie a štěstí. Buďte tedy otevření nových možnostem, jak se s někým seznámit a milujte svět kolem vás.

Býk (21.4. – 20.5.)

Karta Krutosti s sebou přináší nepříjemnosti, ale nebojte se, nic není tak hrozné, jak se na první pohled může zdát. Myslete na to, že „co vás nezabije, to vás posílí.“ Neztrácejte však naději a věřte sami sobě. Jedině tak zvládnete tuto krizi překonat.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Zejména v práci vás vaši kolegové ocení za to, co děláte, což pro vás bude mít velice povzbudivé důsledky. V soukromém životě se budete těšit zájmu opačného pohlaví, dejte si ovšem pozor na přílišnou žárlivost vašeho partnera, tak vám radí karta Trojka holí.

Rak (22.6. – 23.7.)

Milí raci, karta Dvojka pohárů je kartou upřímné lásky. Tento týden zažijete hluboké emocionální i spiritistické souznění s osobou, která je vám blízká. Očekávat můžete milostné i sexuální vzplanutí, ale i navázání nového přátelství, které vydrží celý život.

Lev (24.7. – 23.8.)

Karta Šestka pohárů je kartou, která vám radí, abyste svou budoucnost vystavěli na svých zkušenostech. Dívejte se neustále dopředu a věřte si. Tento týden se také neubráníte vzpomínkám na své dětství a mladí. Co se takhle ozvat někomu z vaší minulosti? Uvidíte, že budete příjemně překvapeni.

Svou budoucnost vystavte na svých zkušenostech a dívejte se neustále dopředu
Svou budoucnost vystavte na svých zkušenostech a dívejte se neustále dopředu | Zdroj: hquality / Depositphotos

Panna (24.8. – 23.9.)

V následující dny se budete muset pravděpodobně s něčím rozloučit. Jednat se bohužel může i o ztrátu blízké osoby nebo rozchod s partnerem. Karta Trojka mečů s sebou přináší nesmírný žal. Myslete ale na to, že všechno špatné je pro něco dobré a vás to jen posílí.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Konečně se milé Váhy můžete těšit na zasloužený klid a odpočinek. Po období, které pro vás bylo stresující, nastane uklidnění a harmonie. Karta Desítka pohárů vám radí, abyste co nejvíce času trávili s rodinou a těmi, které máte opravdu rádi.

Štír (24.10. – 22.11.)

Pokud chcete za něčím udělat „tlustou čáru“, tento týden nadešel ten správný čas. Zbavte se všeho, co ve svém životě nechcete, a i když se to zpočátku bude zdát nemožné, vy to zvládnete. Karta Petka pohárů vám radí, abyste k sobě byli ale skutečně upřímní.

Střelec (23.11. 21.12.)

Střelci, tento týden dokončíte všechny úkoly, na kterých delší dobu pracujete, a to jak v pracovním, tak i v osobním životě. Princ holí vám dopomůže k úspěchu, ale nepodléhejte samolibosti a neustále na sobě pracujte, zdokonalujte se a zkoušejte nové věci.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Využijte svou vnitřní sílu k tvořivosti ve vašem zaměstnání. V osobní životě zkuste být více smyslní a nebojte se být takový, jací opravdu jste. Karta Síly vám dodá odvahu k tomu, abyste se seznámili s někým novým. Zejména nezadaní se pak tento týden mohou těšit na nový začátek vztahu.

Vodnář (21.1. 20.2.)

Karta Pětka pohárů je kartou smutku. Možná následující dny pocítíte hořkost kvůli nenaplněnému očekávání. Nebuďte naštvaní na sebe nebo své okolí. Naštěstí se jedná jen o přechodný stav, který rychle zmizí.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Milé Ryby, tento týden vám padla karta Císařovny, což je velice činorodý tarot, který vám dodá sílu a energii k tomu, abyste vytvořili něco nového. Zkuste tuto energii soustředit na to, co je pro vás teď nejdůležitější a realizujte své nové myšlenky.

Zdroj článku:
  • Autorský text