ONLINE: Od 17:30 o postup do finále proti Spartě

Slávistky čeká od 17:30 na Strahově boj o postup do finále poháru FAČR! Jakou sestavu vybral pro souboj s rivalem trenér Karel Piták?

Úvodní sestava pro dnešní zápas prošla oproti minulému derby několika změnami. Nicole Bryscejnovou nahradí plně uzdravená Olivie Lukášová. Místo zraněné Terezy Szewieczkové se v útoku objeví současná nejlepší střelkyně ligy, Marjolen Nekesa. Konečná změna je Gabriela Šlajsová, která přichází na místo Kateřiny Svitkové.

Ze zdravotních důvodů do utkání nezasáhnou Haleigh Stackpole, Tamara Morávková a Tereza Szewieczková.

Sestava: Lukášová, Bendová, Bartovičová, Šlajsová, Xiao, Veselá, Khýrová, Krejčiříková, MCLaughlin, Černá, Nekesa
Lavička: Fuchsová, Křivská, Košíková, Keene, Šurnovská, Svitková, Divišová

Pohárové utkání proti Spartě začíná od 17:30 a přímým přenosem ho vysílá ČT4 Sport Plus.


Aktuálně

Za slávistkami na finále poháru

včera
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY Hradec. Rekord, první trefa i spokojený odchovanec

včera
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Terénní sanitky i pomoc nemocným dětem. Adresná podpora dorazila na Ukrajinu

před 2 dny
Ihned po vpádu ruských vojsk na Ukrajinu začala Slavia pomáhat Ukrajině ve všech oblastech. Aktivně se zapojili zaměstnanci, hráči, realizační tým, fanoušci i kluboví partneři. V posledních dnech se pak realizovaly další dva projekty adresné pomoci, které klub podpořil v sezoně 2023/2024.

Další články