Andělský týdenní horoskop: Blíženci budou spolupracovat s přáteli, Panny napraví zničené vztahy

Andělský týdenní horoskop: Blíženci budou spolupracovat s přáteli, Panny napraví zničené vztahy
Čeho byste chtěli tento týden dosáhnout? Zažít romantiku, udělat značný kus práce či se spřátelit s lidmi, kteří konečně začnou respektovat vaši osobnost se vším všudy? Stát se může cokoli a andělé se vaším přáním již zabývají. Náznakem odhalují, co vás tento týden čeká.

Každý z nás touží po lásce, rodině, dobrých pracovních výsledcích a důkazech, že nás ostatní respektují. Pouze v různém měřítku, každý jedinec upřednostňuje něco jiného. Andělé se snaží, aby tyto životní oblasti byly v rovnováze, aby nám nic nechybělo. I proto nám každý týden přinášejí nový horoskop, z něhož se můžeme poučit, abychom jim projevili vděčnost a pomohli jim v jejich nelehkém údělu činit nás šťastnějšími. Přečtěte si svůj andělský týdenní horoskop a zjistěte, jak si můžete pomoci na své cestě za spokojeností.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přišel čas pročistit si hlavu. Problémy vám komplikovaly život, a tak se rozhodnete, že nemá cenu zaobírat se maličkostmi a tím si kazit kvalitu života. Vymyslíte způsob, jak se zbavit dotěrných myšlenek, které vám berou štěstí a nedají vám spát. Nenašli-li jste odvahu někomu něco říci, nyní ji najdete.

Dobré zprávy: Budete méně slibovat a to vás udělá šťastnějšími. Čím méně toho slíbíte, tím méně myšlenek, jak to všechno stihnete v termínu, se ve vaší mysli objeví.

Na co si dát pozor: Některé aktivity, které se k vám nehodí, vás oslní. Bude se však jednat pouze o chvilkovou zábavu, hned několik dní nato začnete litovat, že jste tímto ztráceli čas.

Andělská rada: Hledáte-li svůj vlastní styl, kterým se budete odlišovat od ostatních, nebojte se být odvážní a všem ukázat, co ve vás skutečně je. Místo očekávané kritiky se dostaví pozitivní ohlas.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše pozornost bude upoutána na vás samotné. Víte, že jste se v poslední době k někomu nezachovali nejlépe, a uděláte vše pro to, abyste to napravili. Zjištění, jak se příště tak snadno nenaštvat, bude hlavním cílem tohoto týdne. Darování nepotřebných věcí potřebným vám v tom pomůže.

Dobré zprávy: Přátelé, kteří se chtějí zlepšit stejně jako vy, vám mohou poskytnout upřímnou zpětnou vazbu toho, jak se chováte. Tím usnadní váš záměr, budete totiž vědět, jakou cestou se vydat.

Na co si dát pozor: Až příliš často budete mít tendenci hrát si na oběť, která se snaží o spravedlnost. Tento týden si podobné výlevy odpusťte, spíše myslete na něco pozitivního.

Andělská rada: Domov se nepřímo odráží ve vaší psychice. Cítíte-li se v něm dobře, nedělá vám problém se v něm uklidnit. Zkuste nakoupit pár dekorací ve veselejších barvách.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vymyslíte plán, na který se plně zaměříte. Než začnete pracovat, poptáte se pár přátel, kteří dané oblasti rozumějí, zda by se tento nápad mohl setkat s úspěchem. Čím více lidí vám to potvrdí, tím více času budete věnovat svému plánu každý den. Inovujete-li novou aplikaci, je dobré spojit se s lidmi, kteří se v IT světě pohybují.

Dobré zprávy: Mile vás překvapí, kolik lidí bude ochotných vám pomoci. Někteří si dokonce zaplatí kurz jen proto, aby vám mohli pomoci. Podpořte je a jděte na ten stejný kurz, hodně se toho přiučíte.

Na co si dát pozor: Budete mít problém rozhodnout se pro konkrétní datum, kdy spolupráci zahájit a začít pracovat. Rozmyslete si, kdy to bude nejvhodnější, a domluvte se se všemi, zda se jim to hodí.

Andělská rada: Zapomeňte na všechny neshody, které mezi vámi a vašimi přáteli vznikly, nejedná-li se o nic zásadního. Usmiřte se, spolupráce napraví potrhané vazby.

Rak (22. června – 22. července)

Lenost z posledních dnů vystřídá touha dosáhnout velkých věcí a ochota na svých plánech zapracovat. Ačkoli dříve jste hledali výmluvy, proč pro sebe nemůžete něco udělat, tento týden vás ovládnou ambice, donutí vás dotáhnout vše, co začnete dělat, do zdárného konce.

Dobré zprávy: Někdo z minulého života vám zkříží cestu. Pilně studoval, aby rozvinul svůj talent, proto s vámi přerušil kontakt. Nyní vám nabídne spolupráci na projektu, na němž jste se domlouvali před několika lety.

Na co si dát pozor: Pracovní doba pro vás prakticky přestane existovat. Jakmile dokončíte směnu v zaměstnání, zaměříte se na své projekty. Nezapomeňte však dostatečně odpočívat.

Andělská rada: Nenajdete-li nikoho, kdo by se vám zdál opravdu hoden pracovat na vašem projektu, společenské akce jsou skvělou příležitostí, kde najít talentované lidi.

Raci budou hlavně pracovat. Jakmile dokončíte směnu v práci, vrhnete se na své projekty, nezapomeňte ale i na odpočinek
Raci budou hlavně pracovat. Jakmile dokončíte směnu v práci, vrhnete se na své projekty, nezapomeňte ale i na odpočinek | Zdroj: olly18 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Začnete být s ostatními lidmi sdílnější. Upřímnost ve vašich projevech bude mít hlavní slovo a lidé, kteří jsou ochotni poučit se ze svých chyb a kritiku berou jako možnost k sebezlepšování, vás nyní budou vyhledávat. Stanete se velkým rádcem, který bude mít mnoho příznivců.

Dobré zprávy: Radost, že ostatní naslouchají vašim slovům, vás zcela pohltí. Také se zaměříte na své chyby z minulosti a uděláte všechno pro to, abyste napravili svou reputaci.

Na co si dát pozor: Nadměrné utrácení pro své vlastní pohodlí vám nebude cizí. Později můžete zaplakat, nedáte-li si pozor, zda skutečně můžete utrácet v takovém měřítku.

Andělská rada: Buďte velcí optimisté, přejete-li si, aby s vámi spolupracoval co největší počet dalších lidí. Vykouzlete na tváři úsměv a stanete se mnohem přesvědčivějšími.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zaměříte se na obnovení rovnováhy ve vztazích, které se vyvíjejí špatným směrem. Uvědomíte si, že budete muset ukázat snahu a chtíč v těchto vztazích pokračovat, aby si i protistrana uvědomila, jak hodně vám na ní záleží. I obyčejný malý nákup pro druhou osobu, který zaplatíte ze svého, dokáže divy.

Dobré zprávy: Kreativita vám chybět nebude, díky čemuž budete vědět, co dělat a jak reagovat na nepříjemná sdělení. Budete přesně vědět, kdy zavtipkovat a kdy nasadit vážnější tón.

Na co si dát pozor: Váš strach komunikovat o vlastní budoucnosti vás může v očích druhých učinit o něco méně důvěryhodnějšími, tajemnými. Nebojte se sdílet své domněnky na toto téma.

Andělská rada: Nemusíte tvrdě pracovat, abyste zvýšili svůj příjem. Chcete-li více peněz, podívejte se po způsobech pasivního příjmu. Dobře si však rozmyslete, kam investujete své peníze.

Váhy (23. září – 23. října)

Přijdete na skvělé plány, jak svůj život navést novým směrem. Bohužel zjistíte, že vám chybí energie, většinou se vám nebude chtít nic dělat, a to i navzdory tomu, že úkoly, které si sami pro sebe připravíte, nebudou nijak náročné. Nechte proto to, co jste vymysleli, na později.

Dobré zprávy: Vztah, který se vám v poslední době hroutil, bude vyléčen. A to proto, že si uvědomíte, že jste jednali spíše sobecky a neudělali si na tohoto člověka čas, když vás o to požádal.

Na co si dát pozor: Dochází-li vám čas, reagujete zastavením všeho, co děláte, a nadměrným přemýšlením, jak vše stihnete. Nyní to nedělejte, tímto si pouze berete tolik potřebné minuty.

Andělská rada: Podceňujete své schopnosti. Uvědomte si to dříve, než kolem vás projde další příležitost k osobnímu růstu. Chyťte ji, neboť si ji plně zasloužíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zjistíte, že zdravým pobytem na čerstvém vzduchu a dostatečným pohybem se dokážete mnohem více soustředit na vše, co děláte, a tak cvičení a procházky zařadíte na seznam úkolů své denní rutiny. A opravdu se stanete veselejšími, urážky jiných lidí začnete brát jako pokus o vtip.

Dobré zprávy: Stres se ve vás přestane hromadit a vy budete mít mnohem více energie na pomoc jiným lidem. Z toho pramení četné výhody i pro vás, v první řadě se stanete váženějšími – a to se vám bude zamlouvat.

Na co si dát pozor: Můžete se zdát otravní, jakmile svůj zdravý životní styl budete cpát všem na potkání. Vám to pomohlo, někteří z vašich známých si k tomuto stylu musejí nalézt vlastní cestu.

Andělská rada: Nikam nespěchejte, pokud se pro něco nadchnete. To platí také pro pozitivní změny. Je dobré, že se chcete zbavit stresu, avšak příliš drastická změna může dočasně způsobit opak vaší snahy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mlčení, zatímco víte, že vztahy jsou napjaté, vás přestane bavit. A tak se vydáte za těmi lidmi, mezi nimiž a vámi to v poslední době skřípalo, a konečně se jich zeptáte na důvod. Jejich odpověď vás sice překvapí, ale ukáže vám, co jste nedělali nejlépe. To vám umožní pracovat na nápravě.

Dobré zprávy: Začnete si více vážit sami sebe, což vám umožní více si vážit druhých lidí. Uděláte pro sebe něco zcela výjimečného a vaše nálada a tím pádem i reakce budou pozitivnější.

Na co si dát pozor: Váš talent vyjednávat s lidmi strhne velkou pozornost, naneštěstí i tu nežádoucí. Nevěřte slepě lidem, že za vámi přišli s dobrými úmysly, když je neznáte dobře.

Andělská rada: Dojdou-li vám nápady, jak svět vidět pozitivněji, inspirujte se myšlenkami malých dětí. Vždy se s vámi rády podělí o svou radost ze života, dokonce ji na vás mohou přenést.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Může vás naštvat, jak nespolehliví někteří lidé dokážou být. I nadále jim však budete svěřovat ty nejdůležitější úkoly. Teprve až v polovině týdne pochopíte, že teď bude lepší udělat si vše sami a také o samotě pracovat, aby vámi nelomcoval vztek. Samota na vás nyní bude působit poklidně.

Dobré zprávy: Ve volném čase se vám zasteskne po rodině, což vás donutí své příbuzné navštívit. A nebudete litovat, naopak pocítíte silné mentální uvolnění, problémy přestanou existovat.

Na co si dát pozor: Vaše slova budou mnohdy nevybíravá, zejména pokud někdo slovně napadne člena vaší rodiny. Občas je lepší zpomalit a dobře si promyslet, co chcete vypustit z úst.

Andělská rada: Ke všem přistupujte stejnou měrou. Nespravedlnost nemáte rádi, a tak není důvod, proč byste ji měli vytvářet. Nevíte-li si rady, párkrát se zhluboka nadechněte a vydechněte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Úkol, který se vám donedávna nedařil, vám nyní bude připadat jako něco extrémně jednoduchého. A to díky vašemu pohledu na svou současnou situaci. Čekejte milé překvapení, které vybarví svět kolem vás veselými barvami. Budete mít dobrou náladu a tu přenesete na všechny ostatní.

Dobré zprávy: Budete se hodně zajímat o dění v místě vašeho bydliště. Vaše komunikační schopnost bude úctyhodná, snadno vyřešíte kdejaký spor. Stanete se spravedlivým soudcem.

Na co si dát pozor: Ne všechny vaše nápady budou tak dobré, jak si myslíte. Zejména drastické změny si nyní odpusťte, nepomohly by ani vám, ani nikomu jinému.

Andělská rada: Hledáte-li silné spojence, nehledejte příliš daleko. Rodina vás vždy podrží, stejně jako přátelé. Ať už tyto lidi budete potřebovat k čemukoli, dostane se vám vytoužené pomoci.

Ryby (19. února – 20. března)

Uspořádáte velkou oslavu na počest člověka, který je vám nejbližší. Ostatní lidé, kteří vám jsou také velmi blízcí, se však neurazí, že tohoto jedince máte nejraději. Ba naopak, všichni se skvěle pobaví, ať už u vás doma či na zcela výjimečném místě, který vyberete, aby se všichni cítili jedinečně.

Dobré zprávy: Život skýtá mnoho krás a vy většinu z nich odhalíte. Nebude existovat takřka nic, co by vás mohlo zastavit, a to díky zvýšeného zájmu o jiné lidi a jejich pocity.

Na co si dát pozor: Luxusní jídla vás budou přitahovat, avšak nyní je lepší dívat se na ně pouze na obrázcích. Nebudete vědět, kdy přestat utrácet, dopřejete-li si všechno, po čem toužíte.

Andělská rada: Dávejte si peníze stranou, takto vždy budete mít rezervu, do které můžete sáhnout, když zjistíte, že jste to přepískli.

Zdroj článku:
  • Autorský text