Trávníček si mne ruce: Milionový kšeft se svíčkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Trávníček si mne ruce: Milionový kšeft se svíčkovou!

Princ z Popelky Pavel Trávníček (73): Milionový kšeft!
Princ z Popelky Pavel Trávníček (73): Milionový kšeft!  (archiv. P. Trávníčka a 2 Minuten 2 Millionen, archiv)

To je, panečku, úlovek! Rakouský podnikatel s českými kořeny Wolfgang Mueller ze Salcburku se rozhodl vyslat na trh v německy mluvících zemích českou svíčkovou v balení do mikrovlnky. A jako propagační tvář si pro lahůdku nazvanou Smetana Royal (v překladu Královská smetana) vybral prince z Popelky Pavla Trávníčka (73).

Ten je u sousedů stále velmi populární, loni dokonce pro Německo, Rakousko a Švýcarsko moderoval přímý televizní přenos adventní hudební show z drážďanského stadionu. „Vždyť v Rakousku žije mnoho lidí z Česka nebo s českými předky. Proto pro ně chci vyrábět jedno z nejlepších českých jídel,“ prohlásil podnikatel Mueller.

Doufám, že se tady za 50 let zase sejdeme, vtipkoval Trávníček v Německu

Video se připravuje ...

Raději by ji snědli

Když oslovil Trávníčka, jemuž se nápad velmi zalíbil, zkusili sehnat polovinu peněz na celý projekt v televizní show 2 Minuten 2 Millionen, v níž se podnikatelé snaží přesvědčit investory, aby vložili své peníze do jejich aktivit. Mueller po nich žádal 98 000 eur (cca 2,5 milionu korun) a nabízel za to 49 procent nové společnosti, do které sám investoval 102 000 eur (cca 2,6 milionu korun). Do studia si vzal i samotného Pavla Trávníčka, ale nepomohlo to. Investoři zkrátka do svíčkové v krabičce finance vkládat nechtěli a spíše mluvili o tom, že by ji raději hned na místě snědli.

Tajemný investor

„To nevadí, poradíme si jinak, ale nemohu zatím říkat podrobnosti. Jednáme jak s distributory v Rakousku a Německu, tak i v Česku. Až budu moci prozradit více, tak dám vědět,“ řekl včera Aha! Pavel Trávníček, když jsme ho kontaktovali. Do Německa se herec vrací právě dnes. Čekají ho tam další nasmlouvané talk show, ale také pokračující jednání o projektu Smetana Royal.

Bude i obchodní partner!

Pavel Trávníček bude nejen tváří projektu Smetana Royal, ale stane se také obchodním partnerem podnikatele Muellera, který s nápadem přišel.



Přečtěte si
Uživatel_5814161
15. 4. 2024 • 06:11

třeba pomůže Emma Smetana

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.