Sociální sítě
Nahoru

Nita Ambani, manželka nejbohatšího člověka v Asii, spatřena v zakázkovém voze Rolls-Royce Phantom

V posledních dnech se na sociálních sítích šíří video, které ztělesňuje staré americké přísloví „if you’ve got it, flaunt it!“. Video zachycuje Nitu Ambani, manželku indického miliardáře Mukashe Ambaniho, jak se sveze ve svém novém Rolls-Royce Phantom. Toto luxusní vozidlo nebylo jediné, které upoutalo pozornost; doprovázelo jej totiž několik bezpečnostních aut, vytvářejících impozantní konvoj.

Mukesh Ambani, jehož majetek se odhaduje na 116 miliard dolarů, není jen nejbohatší muž Indie, ale i celé Asie. Jeho rodina vlastní v Bombaji rezidenci v hodnotě 2 miliard dolarů s garáží pro 168 aut, ve které parkují některé z nejdražších vozidel na indickém subkontinentu. Nejnovějším přírůstkem do jejich luxusní kolekce je právě Rolls-Royce Phantom VIII EWB, speciálně upravený pro Nitu Ambani. Tento model je dokonalou ukázkou prestiže a exkluzivity, kterou rodina Ambani prezentuje.

Zajímavostí je, že Nita byla viděna v tomto vozidle, když se projížděla se svým konvojem, jenž byl natolik rozsáhlý, že by mohl na mapách Google vykouzlit červenou barvu indikující dopravní situaci. Nejen v Indii, ale i v zahraničí, jako například nedávný Anant Ambaniho výlet do Dubaje, cestuje často rodina Ambani ve velkolepém stylu. Anant byl spatřen, jak míří na nákupy v 20 vozidlech doprovázených ochrankou.

Masivní konvoje mohou být běžným pohledem, ale někdy způsobují dopravní komplikace na silnicích v Bombaji, kde místní obyvatelé sdílejí cesty s těmito VIP. V konvoji Nity Ambani lze obvykle zahlédnout minimálně sedm bezpečnostních vozidel, a nelze vyloučit, že jich je ve skutečnosti více.

Rodina Ambani nejenže vlastní několik vozidel Range Rover Autobiography a Range Rover Velar, ale má i minimálně pět vozů Mercedes-AMG G63. Avšak právě Nita Ambani se může pochlubit jedním z nejdražších a nejexkluzivnějších aut v zemi. Její nový Rolls-Royce, v hodnotě přesahující 1,5 milionu dolarů, vyniká duálním barevným provedením – Rose Quartz na spodní části a Velvet Orchid na horní části karoserie. Vnější design doplňuje zlatá soška Spirit of Ecstasy a monoblok disky s efektem „dinner plate“. Interiér vozidla je obšit bílou kůží a opěradla hlavy zdobí iniciály Nity Ambani. Tento automobil není jen dopravní prostředek, je to mistrovské dílo na kolech.

Více z rubriky Limuzíny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.