Horoskop na 16. týden roku 2024: Střelce čeká náročné období, Vodnáře nová práce

Shutterstock
|
15. 04. 2024
|
Šestnáctý týden letošního roku se ponese v duchu přibývajícího měsíce. V pondělí totiž nastane osmý lunární den, který je spjatý s umířením.

A to nejen s přítomností, ale také minulostí, která tě dlouhou dobu trápila. Pokud někomu dlužíš omluvu, dlouho s ní neotálej. Výrazně se ti uleví.

Ohnivá znamení zvěrokruhu by měla tenhle týden zasvětit důkladné očistě těla i mysli. Pokud se do detoxu pustíš, sáhni raději po osvědčeném nebo aspoň vyzkoušeném receptu. Experimentování by se totiž nemuselo vyplatit. Co čeká jednotlivá znamení v nadcházející dny?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani před sebou mají obrovskou výzvu, která se pravděpodobně bude týkat jejich rodinného zázemí. Vyloučené není stěhování nebo přírůstek do rodiny. Objektivně si odpověz na to, jestli jsi na takhle velkou změnu připravená. Pokud máš jakékoliv pochybnosti, raději zvažovaný krok odlož na později.

Zdraví: Už dlouho přemýšlíš, jak se zbavit akné? Začni stravou, možná to bude stačit.

Práce: V práci se ti pomalu začínají hromadit úkoly. Jeden pracovní víkend není žádná katastrofa. Rozhodně by se ale neměl stát pravidlem.

Vztahy: Partner ti bude při rozhodování velkou oporou. Ostatně je to téma, ke kterému má taky co říct.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Čeká tě období hojnosti a sklízení sladkých plodů tvrdé práce. Rozhodně si neupírej zásluhy! Pochvalu, ale třeba i finanční odměnu od šéfa si totiž nepochybně zasloužíš. Pokud máš pocit, že tě tahle odměna zavazuje k ještě intenzivnější práci, pak znovu přehodnoť svoje stanoviska. Není to tak!

Zdraví: Trápí tě časté otlaky a bolesti nohou? Zmiň se o nich praktickému lékaři. Pokud nic nezjistí, bude potřeba investovat do kvalitnější obuvi.

Práce: V práci se ti daří vše, na co jenom sáhneš. Je to povznášející pocit být v něčem bezkonkurenčně nejlepší.

Vztahy: Partner si občas připadá na druhé koleji. Co takhle se mu víc věnovat?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Současný vztah ti více bere, než dává? Je nejvyšší čas vyložit karty na stůl a říct partnerovi, co ti na něm vadí. Pokud se nechce nebo neumí změnit, je zbytečné s ním dál ztrácet čas. Ne nadarmo se totiž říká, že pro jedno kvítí slunce nesvítí.

Zdraví: Nepodceňuj důležitost preventivních prohlídek. Kdy naposledy jsi byla u praktického lékaře nebo zubaře?

Práce: V práci potřebuješ pořádně šlápnout do pedálů. Máš před sebou velký projekt a nechávat si ho na poslední chvíli, rozhodně není rozumné.

Vztahy: Pokud ti na partnerovi po kratším soužití vadí spousta věcí, z hlediska dlouhodobého vztahu už to bude jenom horší.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci touží po dovolené. Poslední měsíce jsi prožívala náročnější období, které se odrazilo nejen na tvé fyzické, ale zejména psychické pohodě. Co tahle využít květnových svátků a naplánovat si dovolenou u moře nebo exotického oceánu? Sbal partnera nebo kámošku a vyrazte!

Zdraví: Dlouhodobé psychické nepohodlí se může zanedlouho odrazit na tvém fyzickém zdraví. Říká se tomu psychosomatika.

Práce: V práci meleš z posledního. Dovolenou si vážně zasloužíš.

Vztahy: Partner by ti rád pomohl. Bohužel nemá indicie, jak na to.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi začnou další dubnový týden poměrně rozpačitě. Pokud se ti podařilo zaspat do práce, rozhodně s omluvou neotálej. Jestliže se ale tahle situace opakuje častěji, bude potřeba vyměnit budík nebo chodit spát dřív. Šéf nebude nadšený a zanedlouho by ti to nehezky spočítal.

Zdraví: Pečuj o svoje zažívání. Máš v něm uloženou naprostou většinu imunitního systému.

Práce: V práci začni delegovat. Opravdu není nutné, abys všechno zvládala sama.

Vztahy: Máš kolem sebe pravé přátele, které by ti mohli ostatní závidět. Potkalo tě opravdové štěstí, tak o něj pečuj.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Po klidnějším období tě opět čeká náročnější týden. Pro samou práci nezapomeň na odpočinek a zábavu. Klidně se vydej na dlouhou procházku nebo opraš permanentku do fitka nebo oblíbeného wellness centra. Hýčkej se, protože si to zasloužíš.

Zdraví: Pokud tě trápí různé obtíže a nevysvětlitelné bolesti, problém možná úzce souvisí s tvojí psychikou.

Práce: Práce je dost. O tom není pochyb. Jen pozor, ať ti úkoly opět nezačnou přerůstat přes hlavu.

Vztahy: Partner pro tebe chystá překvapení. Budeš nadšená!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud tě současná práce nenaplňuje a už dávno tě přestala bavit, nemá smysl, abys v ní dál pokračovala. Co takhle mrknout po nějakých rekvalifikačních kurzech? Změnit obor i zaměření můžeš prakticky v kterémkoliv věku. A kdo ví, třeba konečně najdeš ten opravdový smysl života.

Zdraví: Dávej si pozor na úrazy dolních končetin. Hvězdy varují především před jízdou na kole nebo kolečkových bruslích.

Práce: Do práce nastoupil nový kolega. Vypadá to, že je přesně tvoje krevní skupina.

Vztahy: Pokud jsi nezadaná, měj oči na stopkách. Hvězdy napovídají, že láska krouží kolem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jsi na významné životní křižovatce. I když jsi ještě před pár dny netušila, jak velké dilema budeš muset rozseknout, teď už víš, že to dřív nebo později stejně muselo přijít. Hvězdy tě podrží, ať už se rozhodneš jakkoliv. Na finální rozhodnutí si ovšem nech dostatek času a rozhodně ho neuspěchej. V opačném případě bys mohla litovat.

Zdraví: V posledních týdnech ses zaměřila za zdravý životní styl. Tak ať ti to vydrží!

Práce: Nenakládej si toho v práci víc, než kolik dokážeš zvládnout během běžné pracovní doby.

Vztahy: Není vyloučený menší konflikt s ženou, která pro tebe mnoho znamená. Všechno ale ustojíš s grácií.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Po delším období klidu ti připadá, že se proti tobě spiknul celý vesmír. Neházej flintu do žita a nezoufej si. Jde jenom o přechodné období. Bude náročné a to jediné, co ti v tuhle chvíli pomůže, je hluboký nádech a výdech, a hlavně zachování chladné hlavy. Všechno se vyřeší. A to možná způsobem, na který bys dřív vůbec nepomyslela.

Zdraví: Po práci si naordinuj aktivní odpočinek. Sezení před televizí by ti příliš nepomohlo. Zkus třeba indiánský běh nebo pravidelné plavání!

Práce: Nenech na sobě dříví štípat, pokud ti vadí přístup šéfa nebo kolegy, ozvi se!

Vztahy: Partner má oči jenom pro tebe. Žárlit je zbytečné a akorát ti to krade tolik potřebnou energii.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Máš před sebou týden plný zajímavých setkání. Možná se do tvého života vrátí osoba, kterou bys v něm vůbec nečekala. Společná minulost a nevyřešené spory z dřívějška vás ale musely dřív nebo později znovu svést dohromady. Je potřeba zakopat válečnou sekeru a znovu najít společnou řeč.

Zdraví: Pokud tě trápí zažívací obtíže, důvod může ve tvojí hlavě. Jako první ale podstup všechna lékařská vyšetření, na která té lékař indikuje.

Práce: V práci exceluješ! Je ideální čas říct si o vyšší plat.

Vztahy: Partner před tvými potřebami zavírá oči. Pokud to hodlá dělat dál, sama si odpověz na otázku, jestli to budeš trpět.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nová práce slibuje nové kolegy, ale i zážitky a nevídané dobrodružství. Hvězdy napovídají, že s tebou mají tajné plány. Pokud jsi zadaná, ať tě ani nenapadne flirtovat s novým kolegou. V opačném případě si neustále opakuj, že co je v domě, není pro mě.

Zdraví: Jarní detox je ve spoustě případů jen marketingový trik. Zbytečně za něj neutrácej a radši pečuj o svoje orgány. To úplně stačí.

Práce: Práce snů k tobě jednoduše musela přijít. Trvalo ale dlouho, než jsi tuhle jedinečnou nabídku objevila.

Vztahy: Dávej si pozor na to, jaké signály vysíláš k okolí. Nemusí jít jen o slova, důležitá jsou taky gesta nebo postavení těla.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Čeká tě atraktivní kulturní zážitek, který tě v mnohém obohatí a taky dojme. Zavzpomínáš na dětství a staré dobré časy. Co takhle udělat si z jednorázové kulturní události pravidelnou aktivitu? Je úplně jedno, jestli dáš přednost kinu, divadlu nebo koncertu oblíbené kapely, případně stand-up vystoupení.

Zdraví: Špatný jídelníček, stres, kouření nebo nadužívání léků může vést mimo jiné k překyselení organismu. Není to i tvůj problém?

Práce: Závěrem týdne tě čeká menší pracovní sešlost. Pozor na alkohol, ať nedojde k nějakému trapnému faux-pas.

Vztahy: Vztahy na pracovišti by ti mohli ostatní závidět. Vy totiž nejste jenom kolegové, ale taky přátelé.

Dorůstající měsíc slibuje významné změny v dosavadních životech všech znamení zvěrokruhu. Nutno podotknout, že o naprosté většině z nich můžeme sami aktivně rozhodovat.

Pokud tedy nejsi spokojená s tím, kam se tvůj život aktuálně ubírá, vezmi otěže do vlastních rukou a změň všechno, co se změnit dá. Bude se ti snadněji dýchat i žít.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohled.cz
  • horoskopy-online.cz
Související články