Sabina Laurinová vypadá pořád stejně. Oslavila 52. narozeniny

Herečku Sabinu Laurinovou (52) během natáčení seriálu ZOO kolegyně překvapily oslavou narozenin. Nechyběl dort ani velké kytice, dokonce ani narozeninová písnička od Michaely Pecháčkové.

Reklama

Narozeniny Laurinová oslavila 8. dubna. Stále usměvavá herečka vypadá pořád stejně. „Vsechno nejlepší. Vůbec na to nevypadáte, jste furt stejná. Jsem stejný ročník,“ napsala Barbora Manganello pod příspěvěk Laurinové na síti Instagram.

„Sabina Laurinová a Jana Švandová právě řešily život rodiny Novotných a v tu chvíli se s písničkou na rtech objevila Michaela Pecháčková, do rodinné porady vstoupila a popřála Sabině k narozeninám,“ sdělil redakci NašeTéma za TV Prima Josef Ducký.

„Sábě přeji, ať jsou její dny plné krásných překvapení a milých lidí. Sabina to vůbec nečekala, tajila jsem to i před Janou Švandovou. Věděl o tom jen ten, kdo měl, a krásně to vyšlo. Když jsem vešla do záběru, Sába vůbec netušila, co se děje. Ten výraz byl k nezaplacení. Měla radost a o to tu šlo. Je fajn, když druhému můžete udělat hezký den,“ prozrazuje Michaela, jak probíhala oslava na place seriálu ZOO.

K narozeninovému přání se připojila i herečka Švandová. „Já Sábě přeju hlavně pevné zdraví, to ostatní už má nebo to přijde. Víc není potřeba. Jen to zdraví, obzvláště teď, když tu s tím tak bojuje, ale natáčí a je to krásný,“ usmívá se Jana Švandová, její seriálová tchyně.

A co oslavenkyně Sabina Laurinová? Sabina poslední týdny natáčení seriálu ZOO zvládá i  se zraněnou rukou. Z narozeninová oslavy byla zaskočená.

„Pro mě to bylo velké překvapení, protože den narození už proběhl. Jakmile se ozvala písnička, smála jsem se a květin bylo tolik, že jsem je nemohla ani unést. Moc mě to potěšilo. Bylo to tak krásné, že se díky tomu snad i brzo vyléčím. Všechno jsem si s pomocí ostatních a levé ruky odnesla domů. Děkuju za krásné květiny a děkuju svým kolegyním. Je to pro mě krásná tradice, ale dnes jsem ji opravdu nečekala. Udělalo mi to velikou radost, ruka se hned lepší a už se blížím k rehabilitacím,“ prozradila Sabina Laurinová, která měla opravdu co dělat, aby narozeninová překvapení odvezla vůbec domů.

Autor: Jan Votruba.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama