8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy dámské halenky volného střihu pro každodenní nošení: vyjádřete svůj styl s MOHITO!

15. 04. 2024 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Jestliže se chcete v letošní sezóně blýsknout, můžete do svých outfitů zařadit také stylové dámské volné halenky. Ty mají mnoho předností. Na následujících řádcích si tak na jednotlivé kousky posvítíme pěkně zblízka. Řekneme si, které modely budou in a také to jak je vkusně zakomponovat do jarních a letních outfitů.

Proč letos na jaře a v létě vsadit na dámské volnější halenky a pro koho jsou určené?


halenky MOHITOLetos budou v kurzu dámské halenky ve volnějším střihu. Ty jsou dokonale vzdušné a prodyšné. Díky tomu se v nich jen tak nezapotíte. Dámské halenky ve volnějších střizích dokáží zamaskovat i nějaké to kilo navíc. Lichotí tedy ženám s jakýmkoli typem figury. Navíc je mohou nosit i dámy, které milují vzdušné outfity, které je těsně neobepínají. Dámské volné blůzky a halenky jsou tu pro dívky a dámy všech věkových kategorií. Jedná se o tzv. must-have kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné moderní ženě. Na trhu jsou dámám k mání volné halenky v různých barvách. Na ty se zaměříme více níže. Proto čtěte dále a pojďte se inspirovat s námi. Halenky pro ženy ve volném střihu můžete zařadit do pracovních, ale také do společenských nebo do volnočasových outfitů.

Jaký design dámských volných halenek bude v roce 2024 in?


V roce 2024 mohou ženy a dívky volit dámské halenky v přírodních nebo v pastelových barevných odstínech. Modré, fialové i světle růžové volnější svršky tak budou perfektní volbou. Na jaře a v létě se blýsknete i s halenkami v černém nebo v bílém provedení. Na jarních a letních halenkách ve volném střihu vyniknou i dekorativní prvky. In budou zejména ty lesklé, které dámy a dívky snadno sladí i se svými zlatými a stříbrnými šperky, jako jsou náušnice, hodinky či prsteny a přívěšky. K takto postavenému outfitu mohou ženy přidat i dámskou koženou kabelku s třpytivým řetízkem a dámské kožené bundy. Tím se celý outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantním a harmonickým dojmem. Přesně o to bychom měly při sestavování trendy jarního nebo letního outfitu usilovat. V módě budou pak letos i dámské volné halenky se vzory a s motivy. Vybírat si můžete kousky s drobnými kvítky. Ty perfektně zapadnou do outfitů v tzv. boho stylu.

Jaké modely dámských volných halenek budou letos v módě?


halenky MOHITOV letošní sezóně můžete vsadit na dámské halenky z úpletu. V módě budou dále halenky ve volném střihu z viskózy či modely s metalickou nití. Za zmínku stojí i dámská halenka se stojáčkem, která vám bude letos na jaře a v létě slušet v kombinaci s trapézovou nebo s plisovanou sukní s vyšším pasem. Máte-li rády romantické outfity, můžete letos nosit dámskou halenku s vázáním. To může být aplikováno na rukávech či na spodní straně dámské volnější blůzky. Pokud nemáte protáhlou šíji, jistě vás zaujmou i volnější halenky pro ženy s výstřihem do V. Tento ty výstřihu totiž opticky protáhne váš krk. Dobrým řešením budou na jaře a v létě 2024 také dámské halenky s volánky. Ty využijete v něžných romantických outfitech. Nosit k nim můžete např. trendy dámské džíny s vysokým pasem a s rozšířenou nohavicí.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !