Vitamínová bomba pro železnou imunitu: Jíme ji pravidelně, proto jsme už 5 let neonemocněli

Stačí zařadit tuto vitamínovou bombu do svého jídelníčku a žádné viry ani bakterie se na vás již nedostanou. Všechny je zcela přirozeně zničí.

zelený nápoj i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Nepříjemná nachlazení, kašel nebo chřipka vám mohou velmi snadno narušit každodenní život a znemožnit vám vykonávání řady důležitých věcí. Abyste se před nimi ochránili, můžete do svého jídelníčku zařadit tuto vitamínovou bombu, která podle lékařky Brianna Elliott nabízí nespočet zdravotních přínosů pro lidské tělo. Její příprava není tak náročná, a navíc vám vydrží po dlouhou dobu, přičemž působí zcela přirozeně. 

Vitamínová bomba pro lepší imunitu 

Pokud se chcete ochránit před sezónními onemocněními a příznaky, jako je plný nos nebo otravný kašel, pak se rozhodně vyplatí zařadit tuto bombu do svého jídelníčku. Nejenže vám poskytne železnou imunitu, ale také očistí tělo od nahromaděných nečistot a toxinů, které mohou zhoršovat některé tělesné funkce. K přípravě budete potřebovat následující ingredience: 

  • 50 gramů sušených fíků
  • 50 gramů sušených švestek
  • 50 gramů sušených rozinek
  • 50 gramů vlašských ořechů
  • 50 gramů mandlí
  • 1 zázvor (asi 70 gramů)
  • 2 bio citrony
  • 400 až 500 gramů medu
Fíky na stole iZdroj fotografie: iStock
Fíky v kombinaci s dalšími přírodními potravinami chrání tělo před nebezpečnými problémy

Postup je poté již snadný. Stačí nakrájet sušené fíky, švestky, rozinky, ořechy a mandle na malinké kousky, přidat očištěný a najemno nastrouhaný zázvor a vše nechat projet vhodným mlýnkem. Do směsi následně přidejte citronovou šťávu, med a vše pořádně promíchejte, abyste získali výsledný produkt. Ten přendejte do čistých sklenic a nechte ležet dva dny na tmavém místě. Na JakZdravě jsme psali o dalších zdravotních přínosech fíků.  

8 méně známých zdrojů vitamínu C pro posílení imunitního systému. Není potřeba do sebe cpát jen citron a doplňky stravy

Co se týče užívání směsi, rozhodně byste to neměli přehánět. Jak totiž uvádí lékař Miho Hatanaka, je velmi kalorická, tudíž vám postačí užívat jednu či dvě polévkové lžíce denně (nejlépe ráno a večer, na prázdný žaludek).

Jak se tato směs osvědčila vám?

Diskuze Vstoupit do diskuze
61 lidí právě čte
Autor článku

Lukáš Jírovec

Zobrazit další články