Meghan by byla lepší královnou než Camilla nebo Kate, myslí si princ Harry

Vévodský pár ze Sussexu se sice zcela distancoval od královské rodiny a svých povinností, přesto nepřestává přemýšlet nad svými potencionálními rolemi. Princ Harry nyní dokonce přiznal, že by byla Meghan lepší královnou než Camilla a Kate. „Věří – a to vás musí překvapit – že Meghan je ta, která by měla převzít funkci královny,“ řekla Angela Levinová v rozhovoru s Danem Woottonem.

Reklama

Není tajemstvím, že princ Harry a jeho manželka Meghan Markle neustále myslí na budoucnost. Plánují ambiciózní projekty, kterými si chtějí zajistit zájem veřejnosti a neustálý tok financí. A přestože své pracovní úsilí soustředí různými směry, které nemohou být Velké Británii vzdálenější, zároveň pomýšlí na své potencionální role jakožto členů královské rodiny.

Zatímco se princezna Kate a král Karel III. potýkají s léčbou rakoviny, monarchie se otřásá v základech a probíhají dlouhé debaty o tom, jaká bude její budoucnost. Mohl by totiž nastat potencionální scénář, kdy by se po abdikaci krále Karla III. z prince Williama stal král. Často se však mluví o možné roli prince Harryho a Meghan Markle. Byť nelze očekávat, že se navrátí ke svým královským povinnostem, nezabraňuje jim to ve spekulování, jakými by byli panovníky.

Královská expertka Angela Levinová uvedla, že princ Harry věří v sílu, kterou by jeho manželka Meghan jakožto královna disponovala. Je si jist, že kdyby měla nastoupit na trůn, předčí Kate Middleton a královnu Camillu.

„Věří – a to vás musí překvapit – že Meghan je ta, která by měla převzít funkci královny. Dělá, co mu bylo řečeno, a myslí si, že bylo velmi špatné, že Meghan nebyla dotázána ohledně toho, co by se mělo udělat, aby královská rodina poskytovala aktuality,“ řekla Angela Levinová během rozhovoru s bývalým novinářem GB News Danem Woottonem.

Zdá se, že princ Harry toto mínění nesdílí sám, nýbrž pochází od samotné Meghan, která si je sama sebou jistá. „A Meghan sama řekla, že měla pocit, že by se jí měli ptát, jak v určitých chvílích jednat, spíše než Kate, protože je samostatná žena a má mnohem více zkušeností.“

Jejich románek, který v roce 2018 vygradoval nádhernou svatbou, byl však podle odbornice Meghaniným tajným plánem, který se nevyvíjel tak, jak chtěla. Ačkoliv jí údajně byly poskytnuty různé možnosti a ústupky, nestačilo jí to.

„Královna udělala všechno možné. Poskytla špičkové odborníky, aby jí pomohli, a řekla, že Meghan může pokračovat v hraní, pokud bude chtít. Čím více o tom zpětně přemýšlíte, tím více vidíte, že ať by se stalo cokoli, nezůstala by tam. Chtěla odvést Harryho, protože dostala, co chtěla: titul a spoustu peněz. Ale nemá tolik peněz, kolik chtěla, je z toho celkem naštvaná. Myslela si, že toho dostane víc,“ pokračovala v úvahách.

Pokud by se pár dostal k moci, chtěl by ovládnout média. „Harry byl milován. Meghan byla obdivována, když poprvé přišla. Ale všechno to byla jedna velká zápletka. Chtějí svrhnout královskou rodinu a zbavit se tisku. Už žádné noviny. To je věc, kterou chce Harry udělat, aby nad vším získal kontrolu,“ shrnuje jejich plány Levinová.

Zároveň poukazuje na to, že vše je nakonec v rukou Meghan, neboť je to ona, kdo má poslední slovo. Tedy i co se týče činů prince Harryho. „Dělá, co se mu řekne. Meghan zničila a ničí nejrůznější věci. Její vlastní rodina – na svatbě byla jen její matka, prostě všechny tyhle okolnosti. O svého otce se nezajímá, přesto říká, že soucit je pro ni velmi důležitý.“

Ačkoliv by se vévodský pár se Sussexu byl schopen angažovat, kdyby dostal příležitost, momentálně není pravděpodobné, že by měl k trůnu blízko. Princ Harry prozatím zůstává pátý v řadě na trůn, neboť následuje za dětmi prince Williama a Kate Middleton – princem Georgem, princeznou Charlotte a princem Louisem.

Odborníci na královskou rodinu se však vesměs shodují, že pokud Meghan Markle přestane ve svém manželovi vidět přínos, je schopna se jej bez mrknutí oka zbavit. Ačkoliv se na veřejnosti snaží vystupovat jako zamilovaný pár, nelze si nepovšimnout temného pozadí, které je plné kalkulací.

Bývalá herečka však patrně nyní zavětřila nové příležitosti, proto k rozvodu, o němž se poslední měsíce hojně mluví, hned tak brzy inklinovat nebude. Vše nepochybně závisí na zdravotním stavu krále Karla III. a princezny Kate.

Po napjatých emocích, které mezi nimi byly v průběhu posledních týdnů znát, zcela změnili strategii. „Nedávno byli spatřeni, kterak se něžně sbližují během Royal Salute Polo Challenge ve Wellingtonu na Floridě,“ uvedl web People.

Autor: Pavla Krejčí.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama