Silikonová Lulu nazvala Agátu Hanychovou za promiskuitní a opět ji vyzvala do klece

Provokatérka Lulu alias Zdeňka Černá vyzvala Agátu Hanychovou do klece a nejen to. Netajila se ani tím, co si o ní myslí. „Tak já si myslím, že je to promiskuitní …,“ řekla Lulu v rozhovoru pro Super.

Reklama

Lulu alias Zdeňka Černá nechyběla na druhém ročníku RedFace, které je zaměřené na MMA zápasy. V loňském roce se Lulu zúčastnila bizarního souboje v plácané po zadku s kontroverzní herečkou Caudií Macc.

Lulu, která se pyšní obřími silikonovými vnadami, se objevila v loňském roce ve vysokých podpatcích na tvrdé podložce s vyšpuleným zadkem, kde si s kontroverzní herečkou Claudií Macc vyměňovaly plácání po zadku. Kdo v pěti kolech udělal po ráně krok, dostal minusový bod. Navíc se hodnotila i míra zčervenání pozadí soupeřek.

Zápas vyhrála Lulu, jejíž zadek připomínal obal knihy „Rudá záře nad Kladnem“. Tehdy ke svému stolu pozvala Lulu mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, do kterého se zakoukala od prvního dne, co začal chodit s bývalou modelkou Agátou Hanychovou. Jaromír Soukup na její pozvání nereagoval a ani se nedostavil.

Agáta střídá chlapy. Lulu je věrná

Letos byla Lulu na RedFace jako divák, avšak při rozhovoru došlo i na ostrá slova Agáty Hanychové, bývalé partnerky Jaromíra Soukupa, které by Lulu chtěla nakopat pořádně p*del. „Agáta je v mém top listu seznamu lidí, které bych chtěla potkat v kleci a pořádně jim nakopat p*del, obrazně řečeno. Agáta je úplně top,“ sdělila ve výše zmíněném rozhovoru pro web Super.

Na otázku, co si vlastně o Agátě myslí, si Lulu rozhodně nebrala žádné servítky. „Tak já si myslím, že je to promiskuitní …, nechci říct to slovo, prostě to, jak střídá chlapy a tatínky svých dětí. Pravý opak mě, já jsem člověk, který je celý život věrný svému partnerovi. Taky se mi nelíbí, jak neustále lže o spoustě lidí, o sobě samotný, takže bych si to s ní ráda vyřídila a ukázala jí, kdo má pravdu. A trošku ji poučila,“ dodala Lulu v rozhovoru.

V minulosti však byla Lulu označována za milenku známého MMA zápasníka Karlose Vémoly, jenž byl v té době ve dlouholetém vztahu se svou partnerkou Lelou Ceterovou, nyní Vémolovou. Kvůli aférce s „fitness Barbie“ se tehdy Lela Ceterová  s bijcem Karlosem Vémolou dokonce na nějaký čas rozešla.

Nevyřízené účty

Jak je vidět, dámy si nemají co vyčítat. Spor se nese od loňského roku, kdy ve své talkshow, kterou má Agáta se svým bratrem Vincentem Navrátilem, označila Lulu za ště*ku od Karlose Vémoly.

V organizaci Clash of the Stars, která se zaměřuje na zápasy influencerů, jí nabídli milion za to, když se utká v kleci v souboji fackované po zadku právě s Lulu, což Agáta rázně odmítla. Evidentně má Hanychová strach.

Reakce blondýny Lulu na sebe nenechala dlouho čekat. Vzkázala jí: „Agáto, ještě jednou mi řekni šte*ko a rozdáme si to v kleci na férovou, pokud z toho nejsi pos*aná,“ sdělila Lulu v článku pro Super.  I přes to, že je to již půl roku od Agátiny vyhrocené poznámky, Lulu nezapomněla a opět vyzvala svou sokyni na zápas do klece, kde si rýpla do Agáty Hanychové, která má tři děti a každé s jiným tatínkem.

Autor: Renáta Šestáková.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama