Ahoj, jsem Lucka Šaléová a jsem alkoholička. Abstinuji přes 6 let a teď se střízlivou hlavou můžu říct, že nebýt drsného zákroku mého partnera Milana, možná bych ani nepsala tyto řádky. Bez jeho ultimáta, kdy jsem si měla vybrat syna nebo alkohol, bych možná ležela někde opilá, bez rodiny a na úplném dně.

Zdroj: Youtube

Proto jsem ho oslovila s tím, jestli by můj příběh nevyprávěl svýma očima. On souhlasil s tím, že ale nechce, abych podcast (ne!)ZÁVISLÁ vedla já. Chtěl předejít možným dohadům. Proto jsem oslovila opět moderátoku Evu Decastelo, která vedla i rozhovor se mnou, a ta na to kývla.

Nebylo jednoduché poslouchat vyprávění muže, kterého miluji, s vědomím, že jsem kvůli bažení po "chlastu" málem zahodila vztah a on si našeho malého syna vzal s sebou.

"Kdyby nepřestala pít, odešel bych i s dítětem. Byl jsem na to připravený, i když to bylo vůči Lucce drsné," rozpovídal se Milan před moderátorkou.

Můj partner nikdy neměl vztah k alkoholu. Na začátku naší lásky se mnou chodil na večírky a snažil se držet tempo, které bylo vražedné, ale dělal to jen kvůli mně, aby se mi zalíbil. Pak pochopil, že tahle "zábava" mě jen tak nepřejde.

Nechci ale tady mluvit za něj. Je smutné, kam až může démon alkoholu zahnat rodinu. Poslechněte si podcast, ať vidíte, jak je těžké žít s člověkem, který je závislý. Pro mě to bylo hodně těžké poslouchat, dohnalo mě to k slzám. Ale teď mu děkuji za to, že tu pro mě vždy byl a vydržel se mnou cestu k abstinenci.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články