Francouzská modelka Thylane Blondeau se dostala do povědomí již ve velmi útlém věku. Po mole se poprvé prošla už v pouhých čtyřech letech. Dalo by se tedy říct, že odjakživa budila pozornost svojí neobyčejnou krásou. Teď je jí čerstvých 23 let a co myslíte, vyrostla z nejkrásnější holčičky nejkrásnější žena?

Zdroj: Youtube

Dcera slavných rodičů

Narodila se v Saint-Tropez jako dcera bývalého francouzského fotbalisty Patricka Blondeaua a francouzské televizní moderátorky a módní návrhářky Véroniky Loubry. V pouhých třech letech si ji vyhlédnul módní mistr Jean Paul Gaultier a následující rok už ji poslal na přehlídkové molo. V sedmi letech už nafotila snímky s módním fotografem Danim Brubakerem a poté, co se v deseti letech stala tváří kontroverzní kampaně pro pařížský Vogue, už si získala pozornost celého světa.

Kontroverzní se kampaň stala proto, že tak mladá dívka na sobě měla tuny make-upu a to se široké veřejnosti nelíbilo. Strhla se debata, nakolik je ještě zdravé, aby se tak mladé dívky zobrazovaly jako dospělé. Vyjádřila se k tomu tehdy i její matka, která sice přiznala, že na někoho to může být příliš, ale nejvíc ji šokovalo to, že na sobě její dcera měla během focení náhrdelník za tři miliony eur.

Hvězda stoupá vzhůru

Od té doby už se Blondeau objevila na obálkách nespočtů časopisů, v šestnácti letech podepsala smlouvu s IMG Models a pravidelně ji můžete vidět na přehlídkových molech světových návrhářů. Také spolupracuje s řadou významných luxusních značek. Thylane Blondeau je jméno, které světem krásy silně rezonuje, nejednou se objevila na seznamu stovky nejkrásnějších tváří podle TC Candler.

Samozřejmě už v tom jejím raném věku visela ve vzduchu otázka, zda jí krása vydrží až do dospělosti. Ona jí nejenže vydržela, ale dokonce se říká, že například spolu s dcerou Cindy Crawford se zařadí do nové generace slavných topmodelek. Těch legendárních, jakými stále jsou Naomi Campbell, Claudia Schiffer nebo Kate Moss.

Osobní trápení

Mimo krásných fotografií z jejího života se před pár lety na sociální síti svěřila se svými zdravotními komplikacemi. Podstoupila několik operací kvůli cystě na vaječníku a dlouhou dobu se potýkala s bolestmi břicha, přestože jí na mnoha klinikách ujišťovali, že je v pořádku a nic jí není. O tuto zkušenost se s fanoušky podělila hlavně proto, aby nebrali na lehkou váhu, pokud je bolí tělo a nenechali se jedním doktorem odbýt.

Ze slávy těží maximum

Už teď se Thylane pohybuje v elitním kruhu hollywoodských celebrit a supermodelek, do toho založila vlastní módní řadu Heaven May a má za sebou i filmový debut ve francouzském snímku Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje. Na Instagramu má sedm milionů sledujících a fotografové jí jsou pravidelně v patách. Po počáteční kritice veřejného mínění obstála v čase, neupadla v zapomnění a vybudovala si jméno, které v modelingu mezi tou hromadou krásných tvářiček něco znamená.

Líbí se vám, jaká žena z Thylane Blondeau vyrostla?

Ano, je pořád nádherná. 87 %
Ne, nelíbí se mi. 13 %

Zdroj: iGlanc.cz, SCMP, Instagram

Související články