Victoria Beckham slaví 50. narozeniny. Vytoužený dárek? Přeje si být babičkou

Victoria Beckham, známá zpěvačka a bývalá členka popové skupiny Spice Girls, slaví padesáté narozeniny. Ačkoli její majetek sčítá 365 milionů liber, její narozeninové přání je skromné – mít všechny své děti v jednom domě pohromadě. „To je něco, co se podle zdrojů blízkých rodině už sotva kdy stane,“ uvádí web Mail Online.

Reklama

Victorie Beckham se narodila 17. dubna, 1974 v Anglii. Její sláva začala především díky skupině Spice Girls, kde vyčnívala svým sestřihem mikáda vyžehleným do rovna. V té době se Victorii přezdívalo Posh. A to právě kvůli zmíněnému sestřihu, který chtěla v devadesátkách nosit každá druhá slečna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham)

V roce 1977 se seznámila se svým manželem, anglickým fotbalovým hráčem Davidem Beckhamem, se kterým má čtyři děti.

Victoria Beckham slaví úspěchy i v módním odvětví. Vydala kolekci slunečních brýlí, džínů nebo také řadu vůní Intimately Beckham. „Za své přínosy v módním průmyslu byla Victoria Beckham v roce 2017 jmenována důstojníkem Řádu britského impéria. Objevila se i v modelingu a je autorkou knihy Great Hair Days: & How to Have Them,“ píše se v životopise Victorie Beckham na webu Britannica.

Zmíněna kniha je pouze v angličtině a nabízí praktické rady ohledně stylingu a různých účesů od známého a módního kadeřníka Luka Hershesona, který stojí za populárními střihy, které můžete vidět na celebritách, jako je Claudia Schiffer nebo Emma Watson.

Narozeniny v kruhu rodinném

Manžel David Beckham připravil pro svou milovanou Victorii hned několik překvapení. Nejdůležitější však je, že bude celá rodina pohromadě. Očekává se, že pozvání přijme i její nejlepší kamarádka Tany Ramsay s manželem a britským šéfkuchařem Gordonem Ramsayem.

Z USA také přiletí herečka Eva Longoria, která je známá především ze seriálu Zoufalé manželky. Zatím není jisté, zda se na narozeninové oslavě objeví některá z bývalých členek skupiny Spice Girls. Victoria Beckham se obzvlášť těší na svou snachu Nicolu Peltz. Od roku 2022 spolu obě ženy nemluvily a manželé Beckhamovi se obávali, aby kvůli sporu nepřišli o svého syna Brooklyna. Spekuluje se, že příčinou může být to, že Victoria neměla čas udělat své budoucí snaše Nicol svatební šaty.

Dnes je snad vše jinak a snacha si vytvořila s Victorií krásný vztah a je jako její dcera. Ačkoliv Victoria Beckham oslaví padesátku, září víc než kdy jindy a její figuru by jí mohl leckdo závidět. Jako zakladatelka značky Victoria Beckham Beauty o sebe ráda pečuje, k jejímu charakteristickému vzhledu patří výrazné obočí a kouřové líčení. „Victoria zastává názor, že pokud její manžel stále miluje její zadek, pak je všechno v pořádku,“ uvádí výše zmíněný web Mail Online.

Letos to nebude jediná oslava

Letos to pro Victorii nebude jediná oslava, protože 4. července oslaví spolu s manželem 25. výročí svatby. Navzdory údajnému úletu Davida Beckhama s jeho osobní asistentkou, který měl proběhnout v roce 2004, jsou manželé Beckhamovi jedním z nejdéle trvajících párů v showbyznysu.

Jejich hezký vztah potvrzují i fotografie a videa na sociálních sítích, které jsou pořízené především v jejich přestavěné stodole v Cotswolds Village of Great Tew.

Jejich instagramové účty sčítají dohromady téměř 120 milionů sledujících. Jak se zdá, Victorie Beckham je ve svém životě spokojená, pomyslnou třešničkou na svém narozeninovém dortu by bylo stát se babičkou.

Autor: Renáta Šestáková.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama