Katy Perry se jen o chlup vyhnula trapasu. Můj top se rozbil, tvrdí

Katy Perry (39), světoznámá americká zpěvačka, textařka a hudebnice, se včera jen těsně vyhnula trapnému okamžiku. V letošním roce usedla jako porotkyně pěvecké soutěže American Idol. Na jeden z dílů ale zvolila nešťastný horní díl oblečení. „Rozbilo se mi tričko,“ napsala Katy Pery k vtipnému videu na svém Instagramu.

Reklama

Včera 15. dubna se konalo další kolo oblíbené pěvecké soutěže American Idol, které probíhá již od roku 2002. Jednou z porotkyň je uznávaná americká zpěvačka Katy Perry. Ta právě včera zažila jeden z trapných okamžiků, když se jí rozbil horní díl oblečení. „Rozbilo se mi tričko,“ napsala populární hudebnice k videu na Instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry)

K této nešťastné události došlo těsně předtím, než začal soutěžící Roman Collins zpívat píseň „It’s A Man’s Man’s Man’s World“ od Jamese Browna. „Katy Perry stihla zpěv ještě zastavit a požádala o pomoc s opravením stříbrného crop topu od Kate Barton,“ uvádí Escher Walcott pro magazín People.

Jak je vidět, oblíbená popová zpěvačka si ze sebe umí udělat srandu. Video beze studu zveřejnila na svém instagramovém profilu. Na videu je vidět, jak Katty Perry sedí za porotcovským pultem a v okolí stojí několik lidí, kteří se snaží top opravit. „Potřebuji, aby ten top zůstal na mně,“ říká zpěvačka ve videu.

„Pokud to neopravíte, dostane tahle soutěž víc, než by chtěla,“ zavtipkovala. Po pár vteřinách se na videu objevuje další z porotců Luke Bryan.

„Hej! Už to mám! Jdu dovnitř,“ řekl sedmačtyřicetiletý country zpěvák. Vzal malé nůžky a zamířil s nimi na zadní stranu crop topu. Pak si to ale rozmyslel. V posledním záběru si zpěvačka vzala polštář a dala si ho před sebe.

„Nenazvala bych to selháním, jen bych to nazvala zajímavým momentem v živém televizním vysílání. Zdá se, že každou sezonu si buď roztrhnu šev kalhot, nebo něco jiného,“ prozradila Katy Perry po soutěži.

Pod zveřejněným videem se objevují převážně urážlivé komentáře. „Možná bys neměla nosit zkur*enou lodní kotvu do televizní show,“ narážel Partha na top, který si zpěvačka vzala na sebe. „Tohle není top, to je spíš nárazník z auta,“ píše Kim Marasco. „Možná zkus nosit normální oblečení než tenhle plech,“ komentuje Vanda O’Reily.

Objevily se ale také komplimenty. „Miluju tě, Katy,“ píše Mackenzie Sol. „Ten polštář,“ směje se Kelley. „Mám tě rád. Jsi tak stylová,“ uvádí Aidan Dalguntas.

„Tenhle outfit se mi moc líbí a věděla jsem, že je to tak trochu risk. Ale říkala jsem si, co je komu do toho,“ komentovala Katy na závěr svůj outfit.

Autor: Nikola Strnadová.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama