Sympatická brunetka okouzlila porotu Miss v roce 1997. Na dalších místech se tehdy umístily Kristýna Fridvalská a Gabriela Justinová. Od samotného začátku její kariéry randila s zámožným podnikatelem. Modeling vyměnila za spokojenou rodinu. Stala se z ní manželka a maminka na plný úvazek.

Nová kariéra

Na dokonalou postavu má zaručený recept. „Samozřejmě geny a pohyb, toho mám díky nejmladší šestileté dceři dost. Starší dcery jsou už dospělé jednotky a jsou už parťačky,“ prozradila pro Blesk.

Půvabná brunetka má vystudovanou psychologii. „Věnuji se koučování a muzikoterapii. Doposud jsem svou energii vkládala do dětí, tak teď nastal čas se věnovat sobě a nastartovat svou kariéru,“ nastínila své nové plány.

Modeling

Na období modelingu už roky jen vzpomíná. „To už je velká historie a musím říct, že Miss dřív a dnes, to už je o úplně něčem jiném. Dřív byl modeling a showbyznys na úplném začátku a nebyl na nás vyvíjen takový tlak. A braly jsme naší práci nesmírně vážně. Dnes už tomu světu tolik nerozumím a tolik ho nesleduji. Ale dívky jsou v Čechách stále krásné,“ podělila se o svůj názor pro iDNES.

Ona samotná se od výhry v prestižní soutěži krásy příliš nezměnila. Celý svůj život si udržuje dlouhé hnědé vlasy a dokonale štíhlou postavu. Mimo to si potrpí na krásné modely šatů, které její křivky ještě podtrhnou. Na veřejnosti se příliš neobjevuje. Z pravidla ovšem navštěvuje luxusní plesy a Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech.

Půvabná brunetka má tři dcery a nabízí se tak otázka, zda alespoň jedna z nich nepůjde v jejich šlépějích. „Kdyby se rozhodly, že půjdou stejnou cestou jako já, byl by doma asi velký boj. Ony mají úplně jiné možnosti v dnešní době, než jsme měli my. Takže ta modelingová cesta, která pro mě znamenala cestu k finanční nezávislosti, ta už dnes není nutná. Zatím to totiž vypadá, že se obě spíš snaží prosadit v tenise, který je právě moc baví a my je v tom plně podporujeme,“ pochlubila se v roce 2016 pyšná maminka.

Nekonečná snoubenka

Terezie Dobrovolná je už více než dvacet let partnerkou miliardáře Davida Berana. Společně mají tři dcery Kristýnu, Kateřinu a Rozálii Annu. Terezie a David jsou už několik let zasnoubení. Stále to nevypadá tak, že by na veselku mělo v nejbližší době dojít.

Třetí těhotenství dlouho tajila. Bříško ukázala až chvíli před porodem na festivalu v Karlových Varech.

„Už jsem několikrát řekla, že pro mě svatba nic neznamená, leda že by si ji dcery přály. Tak teď počkáme, až nejmenší povyroste, a když si to bude přát, tak možná,“ přiblížila svůj postoj k veselce.

Partner bilancuje na hraně

Vztah Terezie a Davida si prošel nejednou zkouškou. Miss 1997 si kvůli svému životnímu partnerovi zkusila mnohé. Například ho vyšetřovala policie kvůli daňovým únikům.

Z této kauzy vyšel nakonec Beran s čistým štítem. Jednu dobu se ovšem bál o svůj život. Údajně se měla plánovat jeho vražda.

Neznámý pachatel zastřelil muže, který řídil stejné auto jako on. Šlo o muže, který měl vůz značky Bentley se stejnou barvou jako měl Beran. Tento vůz vlastnili v České republice pouze tři lidé.

Související články