Frajer Leoš Mareš. Moderátor ukázal, že je hvězda bez manýrů, když prokázal obrovskou vstřícnost fanouškovi

Leoš Mareš
Leoš Mareš
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 16. 4. 2024

Moderátor a showman Leoš Mareš sklízí obrovský úspěch se svým turné, které trvá už měsíc. Po českých sálech a kulturních domech jezdí téměř každý den a všude má takzvaně narváno. Ani to však nevzbudilo v sympatickém spíkrovi hvězdné manýry, ba naopak, z jeho jednání vyplývá, že je vděčný za každého jednoho fanouška a sledujícího. Svou vstřícnost vůči fanouškům prokázal Mareš i ve chvíli, kdy by většina umělců na dotaz jednoho z nich ani neodpověděla. Vlídným gestem překvapil na sociální síti Instagram, kde sdílel komunikaci s fanouškem, který přijel na fotbalové derby do pražského Edenu až z Boskovic. Jenže před stadionem zjistil, že lístky jsou vyprodané. Trn z paty mu vytrhl právě Leoš Mareš, který mu bez váhání poslal lístky do svého skyboxu. Spíkr opět potvrdil, že mu neschází pokora a ochota pomoci i cizím. Redakce ŽivotvČesku.cz se před nedávnem dotázala Leošových fanynek, co se jim na jeho show nejvíce líbí.

Leoš Mareš opět dokázal, že je borec bez hvězdných manýrů. Pomohl fanouškovi v nouzi, který nemohl uvěřit vlastním očím, když mu Mareš odpověděl na zprávu. Jelikož je moderátor velkým fanouškem fotbalové Slavie, jeden z jeho sledujících mu napsal, zda by náhodou neměl dva volné lístky. Mareš bez váhání odpověděl, že mu je pošle. Šokovaný muž z Boskovic mu byl velmi vděčný, jelikož se díky němu dostal nejen na fotbalové utkání, ale také do VIP prostoru, kam by se zřejmě nedostal.

Leoš Mareš si zkrátka svých fanoušků váží a učit by se od něho měla řada umělců. Komunikaci se svými »fandy« Mareš pravidelně sdílí na svém instagramovém profilu, nejedná se tedy o výjimku, kdy byl směrem k nim takto vlídný. Redakce ŽivotvČesku.cz před nedávnem zjišťovala od Leošových fanoušků, co je tím kouzlem, které popisuje většina návštěvníků po jeho koncertech.

"Koncert byl naprosto úžasný!! On sám Leoš je naprosto výjimečný, tím pádem je výjimečné všechno, co dělá. A úplná přednost je to, že si celý koncert i sám odmoderuje," řekla pro ŽivotvČesku.cz fanynka Tereza po libereckém vystoupení.

"Takovou atmosféru jsem ještě předtím nikdy na koncertu nezažila. Leoš má ten dar vtáhnout vás do děje, chvílemi jsem si připadala, jako kdybych tančila s ním na pódiu, měla jsem z toho až husinu," přiblížila kouzlo Marešových show fanynka Veronika. "Klobouk dolů před Leošem, naučil se výborná taneční čísla, běhal tam do půl těla, tak asi proto na sobě tak makal po fyzické stránce," dodala pro ŽivotvČesku.cz.

"Leoše miluju, to on dělá tu show, je to o něm a o jeho osobnosti, nevím, s kým bych to z českých umělců srovnala," uvedla po koncertu v Mladé Boleslavi fanynka Michaela, která byla z vystoupení v tamním kulturním domě doslova odvařená.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.