Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > OKAY nákupy bez DPH už tuto sobotu.

OKAY nákupy bez DPH už tuto sobotu.

16.4.2024 napsal(a) Honza H.

Milí čtenáři,

připravte se na skvělou příležitost, která se nabízí jen jednou za čas! Tuto sobotu, 20. dubna 2024, se na OKAY.cz i v kamenných prodejnách OKAY po celé České republice koná výjimečná akce "Vybrané elektro a nábytek bez DPH". Během této jednodenní akce, která trvá od půlnoci do půlnoci, si budete moci pořídit vybrané elektronické zboží a nábytek se slevou odpovídající výši DPH. To znamená, že každý nákup bude automaticky zlevněn o 17,36 % z původní ceny.

Okay.cz slevový kupón

V akci najdete široký výběr zboží, které zahrnuje nejmodernější elektroniku a kvalitní nábytek. U elektroniky se můžete těšit na lednice různých značek a velikostí, od kompaktních modelů vhodných do menších prostor až po velké americké lednice s funkcemi, jako je No Frost, která zabraňuje tvorbě námrazy. V sekci praní a sušení najdete široký sortiment praček a sušiček, včetně modelů s předním i vrchním plněním, které jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi pro úsporu energie a optimalizaci praní.

Navíc, během této akce máte jedinečnou možnost využít rozšířené otevírací hodiny a osobní konzultace s prodejci, kteří vám rádi pomohou s výběrem nejlepšího zboží přímo na míru vašim potřebám. Nejenže vám poradí, jak vybrat správné spotřebiče pro vaši domácnost nebo nábytek, který bude dokonale ladit s vaším interiérem, ale také vám ukážou, jak využít všechny funkce zakoupených produktů, aby vám sloužily co nejefektivněji. To vše ve snaze poskytnout vám nejen úspory, ale i maximální spokojenost s nákupem.

Pro milovníky technologií jsou připraveny televizory s nejnovějšími OLED a QLED obrazovkami, které nabízejí neuvěřitelně čistý a živý obraz. Nechybí ani široký výběr mobilních telefonů a notebooků, které splní požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů. Příznivci domácího kávovaru si budou moci vybrat z několika modelů, které umožňují přípravu kávy jako z kavárny přímo u vás doma.

Co se týče nábytku, nabídka je také velmi široká. Můžete vybírat ze sofistikovaných sedaček, které jsou nejen pohodlné, ale i esteticky přitažlivé, dále z postelí, které zajistí klidný spánek, a kuchyňských linek, které jsou praktické a vizuálně atraktivní. Nabídka zahrnuje také ložnicové sestavy, dřevěný nábytek a koupelnové sestavy, které přidají vašemu domovu šmrnc a styl.

Pro maximální pohodlí zákazníků budou prodejny OKAY otevřeny minimálně do 20:00 hodin. Nezapomeňte, že množství zboží je omezeno a akce platí pouze do vyprodání zásob. Při nákupu v kamenných prodejnách bude sleva odečtena u pokladny, zatímco při nákupu na eshopu bude sleva automaticky aplikována na zboží označené štítkem "DPH".

Tato akce je skvělou příležitostí pro každého, kdo plánuje velký nákup elektroniky nebo nábytku. Nejenže můžete ušetřit značnou částku peněz, ale také si můžete vybrat z nejnovějších a nejkvalitnějších produktů na trhu. Tak neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost nakoupit za skvělé ceny. Těšíme se na vaši návštěvu v prodejnách OKAY nebo na nákupy přes eshop OKAY.cz!

Přeji vám příjemné a úspěšné nakupování a spoustu ušetřených peněz.

Komentáře

CAPTCHA

Okay.cz slevový kupón

Největší český prodejce elektra a nábytku provozuje e-shop okay.cz a rozsáhlou síť kamenných prodejen v České republice a na Slovensku. Nabídku televizorů, ledniček, praček, sušiček, malých domácích elektrospotřebičů či například notebooků nebo mobilních telefonů, stejně jako sedaček, postelí, kuchy...

Okay.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.