Brad Pitt má smůlu v lásce: Současná přítelkyně jde pouze po penězích, tvrdí manželka Clooneyho

Sláva lásku nezaručí. O tom ví své Brad Pitt, kterému se prozatím každý vážný vztah rozpadl. Nyní randí s Ines de Ramon, její úmysly však nejsou údajně tak čisté. Podle manželky George Clooneyho jí jde pouze o peníze a prospěch, píše In Touch Weekly.

Reklama

Bolestným rozchodem s Angelinou Jolie pro Brada Pitta smolné období nekončí. Skoro by se totiž zdálo, že mu není přáno, aby prožil život po boku milované ženy. Ve snaze začít novou etapu se rozhodl zatočit se svobodným životem a dal lásce další šanci. Podle informací však při výběru neměl šťastnou ruku.

Novou přítelkyní se stala třicetiletá návrhářka šperků Ines de Ramon, s níž začal být spojován na podzim roku 2022. Ta si podobně jako Pitt procházela rozvodem. Slavní muži jí patrně silně imponují, neboť jejím manželem byl herec Paul Wesley, představitel Stefana Salvatore ze seriálu Upíří deníky.

Úspěšná podnikatelka však příliš neoslnila přátele Brada Pitta. Herec je znám blízkým přátelstvím s Georgem Clooneym, proto spolu páry tráví spoustu času. Podle informací jí však Clooneyho manželka Amal příliš okouzlena není, ba naopak ji považuje za falešnou. Inu, zdá se, že kamarádky z nich rozhodně nebudou.

„Myslí si, že Ines ve šperkařství tak tvrdě nepracuje a snaží se být někým, kým není. Považuje ji za společenskou prospěchářku, která chce ulovit bohatého muže,“ uvedl pro In Touch Weekly zasvěcený zdroj, který zná manžele Clooneyovi. „Amal jen doufá, že je Brad opatrný a nejedná příliš zbrkle.“

Hvězdný herec však údajně příliš neotálí a rád by s Ines de Ramon v jejich vztahu pokročil do vážnější roviny. Podle informací webu People se již začátkem roku sestěhovali. Pitt zároveň doufá, že jakmile jeho dcera Shiloh dosáhne osmnácti let, přestěhuje se k němu a stanou se šťastnou rodinou. Dokonce padla slova o případném miminku, kterému by se Pitt nebránil.

Ines si patrně nesympatií ze strany Amal Clooney povšimla, ví však, jakých se má držet hranic, aby svým plánům dostála. „Snažila se být kvůli Bradovi přátelská, ale jediné, co se jí dostává, je odstup. Ví ale, jak blízko je Brad Georgeovi, takže si z toho nedělá žádnou hlavu – není hloupá,“ tvrdí Ines.

Brad Pitt však varovné signály ignoruje. Možná je jen vidět nechce. Obavy vyjádřila již dříve Jennifer Aniston, která s ním udržuje přátelské vztahy i navzdory okolnostem, které vedly k jejich rozvodu po sedmi letech manželství.

„Jen a Brad se v posledních letech opravdu spřátelili, ale tento nový románek ji přiměl se vzdálit. Věkový rozdíl ji jednoznačně přiměl nazdvihnout obočí – řekla přátelům, že z toho má špatný pocit,“ řekl webu Closer zdroj blízký Jennifer Aniston.

Bývalí manželé se náhodou setkali na stejném místě, Aniston se však distancovala. „Za normálních okolností by se bavili, ale Jen za ním tentokrát nepřišla, protože věděla, že má na paži zavěšenou novou dívku. Jen má také společné přátele blízké Inesinu bývalému manželovi Paulovi, což přirozeně ovlivnilo její názor. Jen ví, že nemůže nic říct, ale myslí si, že se už teď objevují výstražná znamení,“ pokračuje zdroj.

Herečka však byla svými přáteli varována, aby se do jeho nového vztahu nepletla. „Všichni z jejího okolí se shodují na tom, že by si svým zapojením nijak nepomohla – především pak, když je tak dlouho sama a snaží se hodit minulost za hlavu a najít si někoho nového. Jen nyní cítí, že je pro ni Brad jako starší bratr, chce ho vidět šťastného a je pro ni těžké držet jazyk za zuby a dívat se, jak riskuje. Ale dobře si uvědomuje, že Brada je třeba nechat, aby mohl žít svůj život v klidu,“ dodává zdroj webu Closer.

Autor: Pavla Krejčí.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama