Pólo je v našich končinách poněkud nezvyklý sport, který má ale britská aristokracie v oblibě. Hraje se na koních a hrají proti sobě dvě čtyřčlenná družstva. Tento nevšední koníček má velmi rád také princ Harry, který o něm pro Netflix nyní dokonce natáčí dokument. 

Jeho manželka Meghan Markle má na veřejnosti pověst “Yoko Ono královské rodiny”, a tato její nepříliš pozitivní vlastnost se během natáčení opět naplno projevila. S tím, že není v centru pozornosti, se totiž vyrovnávala jen velmi těžko. 

Během natáčení v Grand Champions Polo Club ve Wellingtonu na Floridě se její muž fotil se svým týmem, se kterým v pátek vyhrál v soutěži Royal Salute Polo Challenge. Když pózovali s trofejemi, jedna z dam se postavila přímo vedle něj, což se Meghan vůbec nezamlouvalo. 

Dámu, která podle všeho na rozdíl od bývalé herečky patřila k organizátorům soutěže, dokonce poměrně nevybíravě pobídla, aby se přesunula. Poté sama zaujala její místo. Za tento krok schytala Meghan Markle pořádnou kritiku - nejen, že Harryho nenechala volně dýchat a užít si svůj okamžik slávy, ale navíc si v tomto případě jako pouhá divačka tolik pozornosti nejspíš nezasloužila. 

Také v jiných ohledech bylo její chování trochu podivné. Od Harryho se nehnula na krk, celou dobu ho držela za ruku a zahrnovala ho spoustou náklonnosti, která podle řady komentujících na sociální síti nebyla úplně na místě vzhledem k tomu, že se jednalo především o princův moment. 

Během finálního triumfu s trofejemi také pohár tiskla k sobě a až vášnivě jej líbala, jako by na vítězství Harryho týmu měla nějakou zásluhu. Celé gesto působilo poněkud těžkopádně a zbytečně teatrálně. 

Žárlila i na Kate Middleton

Žárlivost je pravděpodobně nejvýraznější slabou stránkou Meghan Markle. O jejím napjatém vztahu se švagrovou, princeznou Kate, by se ostatně daly psát celé romány. 

Obě ženy se měly rozhádat kvůli celkem nepodstatnému nedorozumění, které se týkalo šatů pro družičky na svatbě Harryho a Meghan, pravděpodobně šlo však jen o vrchol situace, která delší dobu gradovala. 

Ani fakt, že je Kate nyní vážně nemocná a léčí se s rakovinou, pravděpodobně Meghan neobměkčil, aby se pokusila s manželkou Harryho bratra Williama urovnat vztahy. 

S rodinou se Harry kvůli manželce neuvidí

Oba vévodové ze Sussexu nedávno obdrželi od Willama a Kate pozvání do Velké Británie, podle bulvárního webu The Sun to ale vypadá, že jej nejspíše nepřijmou. Důvod je prostý - Meghan nechce.

“Diagnóza rakoviny princezny Kate byla pro Meghan skutečným šokem, ale nevidí žádný způsob, jak vztah napravit jednoduše proto, že se stal tak jedovatým. Meghan stále cítí, že se Kate mýlila a měla by se omluvit, než se pokusí stavět mosty,” uvedl expert na královskou rodinu. 

Meghan Markle má údajně pocit, že pro ni Kate neměla dostatek pochopení a nebyla podporující, když se její vztah s Harrym stal oficiálním a ona byla v královské rodině nová. 

Domnívala se prý, že vzhledem k tomu, že ani jedna z nich není urozeného původu a řadu věcí se tak musely naučit, pomůže jí Kate situaci zvládnout. To se ale podle jejího názoru nestalo.

Související články