Celebrity

16. dubna 2024 19:05

Tomáš Durčák

Kapela Krucipüsk i fanoušci trnou. Zpěvák Tomáš Hajíček měl vážnou nehodu na motorce

Sedmapadesátiletý frontman metalové kapely Krucipüsk dle vyjádření kapely v pondělí dopoledne vážně havaroval na motorce. Jeho zranění si vyžádala přílet vrtulníku a následně mnohahodinovou operaci, po níž Tomáš Hajíček stále zůstává ve vážném stavu.

Zaskočení kolegové z kapely Krucipüsk se o smutnou zprávu v úterý odpoledne podělili na sociálních sítích. „Včera v dopoledních hodinách měl Tomáš velmi vážnou dopravní nehodu na motorce, odkud ho převezli vrtulníkem do pražské nemocnice, kde podstoupil několikahodinovou operaci. Jelikož nad ním stojí všichni svatí, nehodu přežil, ale stále je ve vážném stavu,“ stojí v textu kapely.

„Zatím jsme tedy pochopitelně nuceni zrušit naše veškerá vystoupení na všech akcích do konce května a podle vážnosti Tomášova stavu a průběhu rekonvalescence budeme vidět, co a jak dál.. Omlouváme se tak všem fans a pořadatelům, kterým jsme tímto způsobili potíže,“ uzavřeli Tomášovi spolukapelníci své smutné sdělení.

‼️‼️‼️‼️ BAD NEWS ‼️‼️‼️‼️ Ahoj naši kamarádi, příznivci a všichni krucifans. Máme pro Vás bohužel velmi špatnou zprávu,...

Posted by Krucipüsk on Tuesday, April 16, 2024

Tomáš Hajíček je aktuálně posledním původním členem kapely Krucipüsk, která vznikla v roce 1991 v Liberci. Jeho celoživotní vášeň pro motorky je známá. Z vyjádření kapely nicméně plyne naděje, že navzdory vážným zraněním by se měl po úplném zotavení být schopen vrátit zpět na pódium a opět fandům rozdávat radost.

Motorkáři se po zimě vracejí na silnice. Odborníci nabádají k opatrnosti:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.