Diana Kobzanová bývala před lety na všech titulcích bulvárních plátků a měla skvěle rozjetou modelingovou kariéru.

Před lety se ale seznámila se sportovcem Michaelem Frolíkem, se kterým si pořídila nejprve dvě dcery, Ellu a Lily, a k nim loni přibyla ještě nejmladší sestřička Nelly.

Kobzanové se podařilo celé těhotenství před světem utajit a ozvala se až poté, co přišla nejmladší dcerka na svět. Trojnásobná maminka navíc není příliš aktivní na sociálních sítích a ze svého života sdílí se sledujícími pouze drobné střípky.

V posledním příspěvku ale byla Diana o něco sdílnější a popsala, jaké je to vychovávat tři děti.

„Víte co je vtipný? Když byla na světě jen Ella, měla jsem pocit, že je vše děsně náročný. Takový výlet na pláž, já a jedno dítě, byla vždycky příprava jako na dvoudenní výpravu. Pět litrů vody, džusíky, tři druhy svačiny, úhledně nakrájené ovoce, podle druhu rozdělené do krabiček, dětské krekry, přesnídávky, plavky s dlouhým i krátkým rukávem, dvoje hadry na převlečení, miliarda hraček, každý extra ručník, několik druhů SPF od 15 do 50, kšiltovky, klobouky, rukávky, slunečník,“ popsala Kobzanová, jak u nich probíhala příprava v době, kdy měla pouze svou prvorozenou dceru.

„Podle mě jsem přípravou strávila víc času než na pláži. Blázen! Táhla jsem obří krosnu narvanou k prasknutí snad vším, co by se nám možná mohlo hodit,“ přiznala Diana, že zpětně jí vše přijde lehce komické.

Písek ve třech pipinách je prevít

„Na pláži vše úhledně vybalit, svačinu a jídlo vyskládat pod slunečník, Ellu vyválet v 50 faktoru od hlavy k patě a pak dvě hodiny s hrůzou v očích lítat za batoletem, dávat bacha, aby si nelízla písku, aby ji náhodou neohodila vlnka, nedej bože, aby měla slanou vodu v očích. Aby nebyla celá obalená v písku, aby nežrala mušle, aby pravidelně pila, zatímco za ní běhám s banánem, který jí po kousíčkách rvu do pusy, aby náhodou neměla hlad,“ zavzpomínala dnes již zkušená matka.

S odstupem času a dvěma dětmi navíc se Diana své dřívější přehnané starostlivosti pouze směje a její přístup se od té doby radikálně změnil.

„Vůbec nechápu, co jsem to byla za šíleného tvora. Proti tomu teď, když mám děti tři, naházím do tašky každý lahev s vodou, tři ručníky, pro malou vezmu jedny sušenky, banán, všechny namažu krémem doma, nacpu je do plavek a pro jistotu je desetkrát sprdnu, že pokud nesní snídani, tak mají smůlu, protože s sebou žádný jídlo tahat nebudu! Jediné, co jsem ochotná brát, jsou dvoje brýle na potápění (jestli je v moři zase ztratíte, tak přísahám, že vám další nekoupím, od srpna jsme mínus pět) a pár hraček pro Nelly,“ vyjmenovala bývalá modelka počet věcí, které je ochotná vzít na pláž při počti tří dětí.

Jedna věc se ale podle Kobzanové nezměnila, a to neochota potomků nosit klobouk na ostrém slunci.

„Jediné, co se nezměnilo, a dělá to i teď malá trojka, za žádnou cenu nechce klobouk na hlavu, takže vždy strávím celou dobu naháněním mimina, který si každý dvě minuty vzteky klobouk serve a já jí ho zase hystericky rvu zpátky. Jinak písek, mušle, řasy, vlny neřeším. Po dvou hodinách zavelím k odchodu a krásně i se třema vagónama písku v plavkách a plíně jedeme domů,“ pobavila Diana své fanoušky.

„Nedá mi to a podotknu, že vy, co máte chlapečky, to máte s pískem trochu jednodušší, Písek ve třech pipinách, tu moji nepočítám, je prevít,“ uzavřela Kobzanová s humorem sobě vlastním.

Související články