Filipe, v Ulici to dost vře kvůli mrše Soně. Jak toto napětí bude vrcholit?

On je to pořád vrchol, další vrchol, další vrchol, vrství se to dál a dál. Ale je pravda, že Otík byl první, který odhalil, co je Soňa zač. Jenže se to pořád kupí a kupí. Když mám pocit, že už je to vrchol, tak není. Nahoře nám vymyslí ještě další vrchol.

Zdroj: VLM

Setkal jste se i vy v osobním životě s někým, kdo je tak podlý a manipulativní?

Jasně. Kdo ne? Ale nikdy jsem se s tím člověkem nestýkal tak dlouho, jako Otík se Soňou. To jsem utekl mnohem rychleji pryč.

Vy už v Ulici hrajete mnoho let. Pletou si vás lidé s vaší postavou Otíka?

To víte, že jo. Ulici točím 15 let, takže lidé mě samozřejmě znají z tohoto seriálu. Někteří lidé si myslí, že ta postava jsem já, že je to to samé. Různě mi nadávají za to, když tam udělám něco ošklivého. Někdo mi prostě vynadá. Těžko mu vysvětluji, že to nejsem já.

To můžete být rád, že nejste ta mrcha Soňa, protože Lucka Vondráčková si kvůli tomu s lidmi dost užije.

Pamatuji si to u sebe, když jsem nynější ženě utekl poprvé od oltáře. A tím ještě k tomu končila celá série a pak byl měsíc pauza. Měsíc jsem musel poslouchat, jak jsem to mohl té Hedvice udělat, že jsem jí utekl od oltáře. Přitom to celé bylo o tom, že Lenka Zahradnická otěhotněla a potřebovala jít na mateřskou. Já jsem to pak odnesl.

Když nejste ten Otík, jaký jste doopravdy v soukromí?

Jmenuji se jinak, takže v soukromí jsem Filip. Člověk čerpá hodně ze sebe, takže ledacos máme podobného. Snad jsme hodní a máme smysl pro humor.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články