Johnny Depp překvapil svou proměnou: Zanedbaný vzhled je pryč

Od vleklých sporů s Amber Heard si Johnny Depp zachovával poměrně neupravenou a bohémskou image. Nyní však na premiéře nového filmu Jeanne du Barry všechny přítomné překvapil svou proměnou.

Reklama

Posledních několik let bylo pro herce Johnnyho Deppa náročných, neboť neustále čelil soudním tahanicím se svou bývalou manželkou Amber Heard. Nejen jeho osobní život, ale i kariéra zažívala těžký úpadek. Pod náporem obvinění o fyzickém násilí přišel o svou dobrou pověst a pracovní nabídky. Stal se v podstatě vyvrhelem, byť měl stále velkou základnu příznivců.

Jeho vzhled do jisté míry zrcadlil stav, v němž se dlouhou dobu nalézal. Donedávna byl vídán s delšími vlasy, nezbytnou rasta čepicí a v bohémském či rockovém oblečení. Tato image ostatně ladila k Deppově návratu k hudbě, neboť jej fanoušci mohli mnohokrát vidět s kytarou na pódiu.

Po výhře u soudu se mu konečně ulehčilo a postupně se vracel k milovanému herectví. Nyní se objevil na premiéře svého nového snímku Jeanne du Barry a překvapil všechny přítomné. Prošel totiž poměrně výraznou proměnou, která jeho fanoušky zanechala v šoku.

Jak informoval web Daily Mail, na britskou premiéru francouzského historického filmu se vypravil v šedém kabátě a v černém obleku od Diora, který mu perfektně padl. Zbavil se dlouhých vlasů a vrátil se k podobnému sestřihu, který jsme u něj mohli kdysi vídat. Podle bystrých pozorovatelů rovněž rapidně zhubl a před svými 61. narozeninami, které oslaví v červnu, vypadal mnohem svěžeji a šťastněji než kdy dříve.

Za změnou vzhledu prý stojí nový styl života. Po hořkých zkušenostech se rozhodl hodit všechno špatné za hlavu. Deppovi blízcí uvedli, že se herec odstěhoval do Londýna, který mu opravdu svědčí a cítí se v něm příjemněji než v Americe, která mu v posledních letech nepřinesla nic pozitivního ani krásného.

Podle spekulací si vlasy ostříhal zhruba před dvěma týdny. Učinil tak i z důvodu příprav na nejnovější reklamní kampaň Dioru, neboť je tváří nejprodávanější vůně Sauvage.

Momentálně působí v italském Turíně, kde režíruje nový film s názvem Modi, který pojednává o malíři a sochaři Amedeu Modiglianim. „Během příprav filmu Modi bydlel ve Velké Británii a žil zdravějším životním stylem než jindy,“ řekl zdroj webu Daily Mail.

Na premiéře filmu Jeanne du Barry zářil úsměvy a patrně si novou image užíval. Ve filmu hraje Ludvíka XV., přičemž po celou dobu hovoří francouzsky. Film nazval svým comebackem, jelikož je to jeho první velká role od doby, co přišel o všechny projekty.

Režie i hlavní ženské role se ujala Maïwenn, která je ve Francii velkým pojmem. „Hraje Jeanne, dělnickou ženu, která využívá svou inteligenci a přitažlivost k tomu, aby stoupala po společenském žebříčku, až se nakonec dostala do radaru francouzského krále Ludvíka XV.,“ uvádí Independent.

Návrat na plátna pro něj byl naplňující. „Cítím se velmi šťastný, že mi byla tato role nabídnuta. Cítím podivné, zvrácené štěstí,“ řekl během premiéry v Londýně podle webu Variety. Rovněž podotkl, že dodnes nechápe, proč si ho Maïwenn vybrala. „Nedávalo mi to smysl, snažil jsem se jí to rozmluvit. Neposlouchala mě a měla velkou odvahu vzít mě do svého obsazení,“ uvedl Depp.

Snímek byl poprvé uveden již na filmovém festivalu v Cannes v květnu 2023, kde sklidil sedmiminutové ovace. Johnny Depp se rozhodně vrací s velkou parádou a v dalších letech od něj můžeme očekávat další úspěšné snímky.

Autor: Pavla Krejčí.

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama