Kteří tanečníci se objeví ve StarDance? ČT odhalila další pětici

Taneční pětici známých žen z řad celebrit představila Česká televize nedávno. Překvapením byla pro mnohé zpěvačka Lucie Vondráčková. Nyní televize odhalila pětici tanečníků z řad celebrit, kteří budou bojovat o přízeň poroty a diváků v soutěži třináctého ročníku StarDance.

Reklama

Česká televize nedávno oznámila jména pěti známých žen, které se zúčastní populárního pořadu StarDance. Mezi nimi jsou talentovaná herečka Jana Paulová, umělkyně Marta Dancingerová, mistryně v bojových uměních Martina Ptáčková, známá kuchařka Chili Ta a oblíbená zpěvačka Lucie Vondráčková. Pro některé z nich bude 13. ročník StarDance opravdovou zkouškou dovedností.

ČT odtajnila pětici tanečníků

Česká televize dnes oficiálně odtajnila pětici tanečníků, kteří se připojí k dámám na tanečním parketu. Mezi pánské účastníky patří herec Filip Blažek, spisovtel Patrik Hartl, herec Oskar Hes, sportovec s paralympijskými zkušenostmi Jiří Ježek a také muzikant Ondřej Ruml. Pro některé z nich bude účast ve StarDance prvním blízkým setkáním s uměním tance.

„Pánská sestava je atraktivní. Všichni z letošní pětice už ve svých kariérách dosáhli fantastických úspěchů. Palce budu držet úplně všem,“ říká kreativní producentka StarDance Lucie Kapounová.

O přízeň poroty i diváků budou celebrity usilovat s tanečníky na profesionální úrovni, jejichž jména stejně jako složení párů Česká televize brzy oznámí. Trénovat klasické i latinskoamerické tance mají začít soutěžící již za pár týdnů.

Herec Filip Blažek je nezapomenutelný díky své roli ve filmové pohádce Nesmrtelná teta i postavě jednoho z vyšetřovatelů pražské mordparty ve třech řadách seriálu Případy 1. oddělení. „Rád se celý život hýbu a tanec je docela těžká disciplína. Hecnu se tedy a naučím se ho. Nabídku jsem dostal už dříve, měl jsem ale plno práce. Letos jsem v diáři neměl naplánovaná natáčení ani divadla, tak jsem na StarDance kývl,“ řekl Blažek.

Spisovatel Patrik Hartl je jedním z nejžádanějších autorů současnosti. Věnuje se filmové i divadelní režii. „Už třicet let jsem se nehnul od notebooku a pocítil jsem intenzivní potřebu to letos v létě změnit. Potřeboval jsem si odpočinout od vymyšleného světa svých příběhů a něco sám zažít. Udělat třeba něco, co je možná i nesmyslné, ale z čeho budu mít radost. A v tu chvíli mi zavolali z České televize. Hned jsem věděl, že StarDance mě probudí k životu,“ komentoval s nadšením účast v taneční soutěži hvězd Hartl.

Herec Oskar Hes na sebe upozornil v minisérii Rédl, dvoudílném televizním filmu Dukla 61 a nedávno také výkonem v dramatu Bratři. „StarDance mi připadá jako skvělá příležitost něco nového se naučit, dostat se za dva měsíce do formy, kterou jsem v poslední době ztratil. Aktivně se teď moc nehýbu. Bude to pro mě něco jako zábavný taneční tábor a moc se těším, až to celé začne. Tanec je mi velmi blízký,“ řekl s úsměvěm Hes.

Sportovec Jiří Ježek je nejúspěšnějším cyklistou paralympijské historie. Doma má z her pod pěti kruhy celkem jedenáct medailí, z toho šest zlatých. „Ve StarDance chci překonat sám sebe, nikdy jsem pořádně netancoval. Soutěží prošlo spoustu mých kamarádů a všichni říkali, že je to nádherná zkušenost, hlavně díky skvělé partě, která se kolem toho pořadu utvoří. To chci zažít,“ řekl úspěšný sportovec.

Hudebník Ondřej Ruml je držitelem Zlaté desky za album s písněmi Ježka, Voskovce a Wericha a v Městských divadlech pražských exceluje v titulní roli muzikálu Lazarus. „V showbyznysu působím asi patnáct let a StarDance je jeden z nejlepších formátů televizní zábavy, který u nás máme. V soutěži budu muset překonat sám sebe. Těším se na to,“ doplňuje pánské osazení soutěže Ondra Ruml.

Taneční soutěž StarDance patří k nejsledovanějším pořadům České televize. „První řadu StarDance sledovaly v průměru téměř dva miliony diváků, v posledních letech se sledovanost pohybuje kolem 1,5 milionu,“ uvedla ČTK.

Autor: Petr Ševčík, ČTK, ČT

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama