Dvaašedesátiletý zpěvák Martin Maxa, rodným jménem Ivan Varga, byl dlouhou dobu považován za jednoho z největších krasavců českého showbyznysu.

I když o nápadnice Maxa nikdy neměl nouzi, štěstí v lásce zrovna neměl. Více než dvacet let byl hudebník ve vztahu s přítelkyní Sylvou, v roce 2017 ale ze dne na den skončil sám.

„Sylva mi utekla a já se jí, upřímně řečeno, ani moc nedivím, protože to byla moc hodná ženská. Byla to výborná maminka mých dětí a nemůžu o ní říct křivé slovo, ale asi už měla mého kočovného života dost. Od té doby jsem nikoho nijak extra nehledal, naštěstí jsem ten typ člověka, který umí žít sám se sebou, a mám kocoura,“ svěřil se před časem Expresu.

Od té doby měl zpěvák pár nezávazných románků, tu pravou ale zatím stále nenašel.

„Hlavně bych si s ní měl rozumět. Myslím si, že to je velmi důležitá věc. Asi by měla být dostatečně vzdělaná. Doufám, že to nezní nějak neskromně, ale já se považuji za vzdělaného člověka, takže si rád s někým popovídám,“ popsal Maxa, co by měla mít jeho budoucí životní družka.

„Jsem ale ve věku, kdy odděluji zrno od plev a vnímám tu auru, která tu danou slečnu provází. Bystrost, určitou pohotovost, jak se dokáže zorientovat v různých věcech... Tyhle věci mě asi častokrát očarují mnohem více. Zkrátka ten exteriér v tomhle věku už takovou roli nehraje,“ dodal umělec s tím, že už ani neřeší, zda je žena blondýnka či brunetka.

Touha po udržení věčného mládí se v posledních letech výrazně podepsala na vzhledu Martina Maxy.

Četné plastiky a deprese

Hudebník začal na svém obličeji pozorovat první změny, které se rozhodl řešit návštěvou plastické chirurgie. Dnes má za sebou několik operací, díky kterým se dle vlastních slov cítí mnohem lépe.

„Ano, mám úpravy. Nechal jsem si udělat víčka, což skoro každý v mém věku. No a před čtyřmi roky jsem podstoupil facelift, což mi trošku jako zvedlo sebevědomí, protože mi padal obličej,“ přiznal Maxa v rozhovoru pro web Extra.

Martin má prý z přibývajících let hrůzu a nejvíce ho děsí představa, že se o něj ve stáří bude muset někdo starat.

„Každý, kdo je k sobě upřímný, by si přiznal, že ho tyto věci děsí. Hlavně člověk jako já, který už překročil šedesátku, a tu a tam se už ozývají věci, které jsou spojené s tímto věkem. Teď momentálně mám problém třeba s bederní páteří a musím říct, že tyto věci vůbec není jednoduché psychicky schroustat, protože hlava zůstává stále mladá,” svěřil se hudebník iDnesu.

Maxa již od mládí často trpí depresemi, které zahání fyzickou aktivitou. Díky cvičení se prý cítí mnohem lépe a nemusí ani brát prášky.

„Hrozně mi v tom pomáhá právě všelijaké trýznění těla a získávání endorfinů buď z fyzické práce, nebo z nějakého sportování. To dělám, což má zase pozitivní vliv, že se to nějakým způsobem podepíše na exteriéru, takže to napomůže zase estetice. Ale vždycky to odezní a už jsem zase zpátky dole,” uzavřel zpěvák.

Související články