Dnes Úterý - polojasno 13°C
Zítra Středa - skorojasno 14°C
Úterý 30. 4. 2024
Svátek má Blahoslav
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Zpravodajství

Provoz Škodova paláce bude v pátek omezen

V pátek 19. dubna odpoledne se v budově Magistrátu hl. m. Prahy, ve Škodově paláci v Praze 1, uskuteční evakuační cvičení, které bude trvat zhruba půl hodiny. Provoz Škodova paláce bude v tento den výrazně omezen a po dobu cvičení bude objekt zcela uzavřen.

Cílem plánovaného cvičení je prověřit opatření k evakuaci osob, komunikaci na různých úrovních v rámci Magistrátu hl. m. Prahy, činnost odpovědných osob, zejména vedoucích evakuace, a součinnost s Hasičským záchranným sborem hl. m. Prahy.

V souvislosti se cvičením se dočasně může na Jungmannově náměstí vyskytovat větší množství lidí, zaměstnanci Magistrátu hl. m. Prahy ze Škodova paláce zde budou mít po dobu evakuace shromaždiště.





Autor: Alo

Podezřelé zavazadlo vyklidilo halu hlavního nádraží, v kufru bylo oblečení

Včera v 18:33

Kvůli nálezu podezřelého zavazadla byla v pondělí dopoledne před jedenáctou hodinou evakuována hlavní hala hlavního nádraží. Nakonec se ukázalo, že se ve velkém kufru ukrývalo oblečení. Cestující se v poledne na nádraží mohli vrátit bez omezení.  

V Praze na Harfě jsou high-tech laboratoře pro vývoj nových léků

28. dubna 2024 ve 23:28

Objevy z ÚOCHB mají od středy větší šanci, že se dostanou do praxe, a pacienti s dosud neléčitelnými nemocemi mají zase silnější naději, že se dočkají účinné terapie. Fungovat totiž začíná na české poměry unikátní translační centrum spojující vědu a její komerční využití –...

Další články
Nahoru