Sociální sítě
Nahoru

La Veranda představuje nové chutě

La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které jsou vždy dotažené do konce po chuťové i vizuální stránce. Tým restaurace La Veranda s majitelem Yurijem Kolesnikem dbá na celkový zážitek. Tedy interiér připomíná verandu francouzského stylu, kde se každý příchozí cítí jako doma. Pak ovšem nastupuje servis, který doma nepotkáte. Fantastický profesionální přístup je doslova dechberoucí. Směs všech těchto faktů a vjemů dělá z každé návštěvy restaurantu La Veranda dokonalý zážitek.

Kuchařský tým si zakládá na čerstvosti surovin, tudíž menu mění dle aktuální dostupnosti. Za zmínku se nově na menu v předkrmech objevil Bílý chřest s kozím tvarohem, ořechy, křepelčím vejcem a houbami. Hlavní jídla obohatil Lososovitý pstruh s bílým chřestem, uzenými mušlemi a bílou rajčatovou omáčkou. Dezerty nově doplnila Tartaletka s citrónovým krémem, marinovaným fenyklem a sorbetem z kerblíku.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.