Tvar rtů

Je asi jasné, že vaše rty jsou důležitým rysem vašeho obličeje. Tak jednoduché to ale není. Podle tvaru svých rtů můžete lépe poznat svou osobnost. 

Na tom se shodují odborníci, kteří přišli s tvrzením, že právě tvar rtů jasně vypovídá o našem vrozeném charakteru. Nevěříte? Pak čtěte dál. 

Rty údajně vypovídají mnohé o naší osobnosti a odhalují skryté rysy naší povahy. Dokonce, i když jsme zticha. Stačí se na ně zadívat a definovat, jaký tvar naše rty mají. 

Analýza rtů, neboli lipologie, odhaluje tvar, velikost a barva vašich rtů množství informací o tom, kdo jste a jak komunikujete s okolním světem. Pojďme si to teď hned vyzkoušet.

Není na tom nic těžkého. Zadívejte se sami na sebe do zrcadla a pořádně si prohlédněte své rty. Jaký mají tvar? Nazvali byste je tenkými, nebo jsou naopak krásně plné? 

Pokud máte tenké rty, pravděpodobně s vámi rezonují jistá rezervovanost a opatrnost. Lidé s tenkými rty často nacházejí útěchu v samotě, přijímají svou introvertní povahu plnými doušky a zároveň je charakterizuje vysoký míra sebedůvěry. 

Odhalte svou osobnost

Navzdory své povaze jsou lidé s tenkými rty poměrně společenští. Charakterizuje je analytická mysl a logický přístup k řešení problémů.

Mysl ohromující optické iluze:

Zdroj: Youtube

Nemají problém se rozhodnout po svém, ať si jejich okolí myslí cokoliv. Problém může nastat v okamžiku, kdy si tito lidé střádají emoce pod pokličkou. Není to zdravé a může to vést k pasivně agresivnímu chování nebo výbuchům z podrážděnosti.

Naproti tomu jedinci s plnými rty vyzařují sebedůvěru a neochvějnou vřelost. Ve společnosti se cítí jako ryby ve vodě a k ostatní jsou vysoce empatičtí. 

Problém může představovat jejich impulzivnost a tvrdohlavost. Jsou to lidé s vrozeným pečovatelským instinktem a ochotou pomoci za jakékoliv situace. 

V jednání s druhými jsou asertivní. Lidé s plnými rty se nebojí riskovat, věří, že každá cesta vede tam, kam má. 

Ačkoli nám tvar rtů může poskytnout náhled do hlubin naší osobnosti, je dobré nebrat tyto testy příliš vážně. Formují nás i jiné věci, jako lidé, se kterými se bavíme, práce či škola. 

Až se tedy příště zadíváte na rty nějakého člověka, myslete na to, že jsou mnohem víc než jen fyzickým rysem. Mohou odhalit silné a slabé stránky lidského charakteru. A to se vždycky hodí k vlastní sebereflexi. 

Zdroje: timesofindia.indiatimes.com, timesofindia.indiatimes.com, themindsjournal.com