Všimla si, že se její psi chovali podivně. V šuplíku našla 8 čerstvě narozených stvoření

Fotografie: Thomas Pusch / Creative Commons / Attribution-Share Alike 4.0

Obrovské překvapení čekalo ženu, která se chystala ráno do práce. Když otevřela zásuvku s oblečením, našla tam několik čerstvě narozených stvoření.

Deník TWN přinesl zprávu o nedávném překvapujícím objevu, který učinila jedna žena v australském Brisbane. Večer byli její psi nervózní a něco se jim nelíbilo na jejím prádelníku. Až ráno pochopila, co je tak znervózňovalo. Když otevřela šuplík, aby si z něj vzala oblečení, čekalo tu na ni několik malých tvorečků. Neměla tušení, o jaký druh jde.

Jejím psům se komoda nelíbila už večer

Vicki, žena z australského Brisbane, měla jednoho rána o zábavu postaráno. Už večer pozorovala, že jsou její psi opravdu nervózní a štěkají kolem jejího prádelníku. Nevěnovala tomu však přílišnou pozornost, protože už se těšila, že se vyspí. Následujícího dne totiž vstávala brzy ráno do práce.

Jaké však bylo její překvapení, když ráno otevřela zásuvku se spodním prádlem, aby se mohla obléci. V šuplíku leželo osm malých stvoření. Bylo jasné, že jsou to úplně čerstvě narozená mláďata. Neměla však nejmenší tušení, jak se mohla do jejího šuplíku dostat ani kde je jejich maminka. Tato žena je velkou milovníci zvířat a rozhodně neměla v úmyslu jim jakkoliv ubližovat nebo je snad vyhazovat z domu, kde by jistě zahynula.

Všechny je odnesla k veterináři

„Udělá vše pro to, aby zachránila komára,“ citoval její dceru Phoebe deník NewYorkPost. Vicki si nachystala krabici a opatrně do ní malé tvorečky přemístila. Pak si to i s dcerou namířily rovnou k veterináři. Byla zvědavá, co se jí to v šuplíku narodilo. Ani od veterináře však nedostala jasnou odpověď. Domníval se, že by se mohlo jednat o myši nebo krysy.

Muž koupil na bleším trhu komodu za pár Kč. Po odhalení tajné přihrádky se mu rozsvítily oči štěstím

Malá holátka tak skončila v nejlepších rukou, v jakých mohla. Všechny tvorečky si veterináři ponechali na klinice a Vicki o nich zatím nedostala podrobnější informace. Doufá však, že se je podaří udržet naživu a poté vypustit do volné přírody. Na SvětěKreativity si můžete přečíst o záchraně jiného nevinného tvora. Muž zaslechl z odpadkového koše podivné zvuky. V krabici tu našel vyhozené kotě, které si adoptoval.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*