Hlavní obsah
Lidé a společnost

Senior versus nevychovaný spratek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K napsání dnešního příspěvku mě inspirovala informace z médií

Článek

K napsání dnešního příspěvku mě inspirovala tahle informace - podívejte na video:

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mel-jsem-nervy-rekl-mladik-ktery-v-ostrave-brutalne-strkal-do-lidi-zena-spadla-do-kolejiste-40467953

Tak on měl chudáček nervy…Já si vzpomněl na obdobnou příhodu mého bývalého kolegy, kterou mi vyprávěl před pár lety do telefonu. Ten můj známý je z Prahy a také je to ta generace co prošla armádou za hlubokého socialismu, konkrétně příslušník výsadkových jednotek - takže speciální výcvik, výška asi 190cm a váha cca 130kg. Šel v metru po schodech směrem nahoru a proti němu běžel zmetek, který podobným stylem vrážel do lidí, zejména do žen. To je dnes taková nová móda…napadat ženy, útočit na seniory, nejlépe zezadu…a když to jen trochu jde - tak aspoň tři na jednoho… Ale budu ho citovat: „Viděl jsem toho hajzlíka na dálku, tak jsem si stoupnul doprostřed těch schodů a čekal jestli to na mě taky zkusí… a on to fakt zkusil…Takovej ten klasickej přiblblej ksicht, tetovanej na krku, dredy do půl zad, věk odhaduju na 20 - 22 let. Naběhl na mě … tak jsem ho jen odrazil břichem na zeď a říkám mu - omluv se ty dobytku ! Řekl mi ať si naseru…no do mě ti vjel v tu chvíli ale takovej vztek…že jsem mu na fleku vyťal výchovných pár facek!! A co myslíš, že se pak stalo ?“ Můj odhad byl, že mlaďoch vytáhl nůž nebo teleskop… Kolega se zasmál a pokračoval: „Kdepak člověče… on se mi tam v tu chvíli normálně rozbrečel !! A pak vytáhl telefon - že prej si mě vyfotí a dá to na facebook !! Tak jsem mu řekl, ať ho zase rychle schová nebo dostane ještě přidáno. Nesnáším tyhle nevychované agresivní spratky - ve finále jsou to zbabělci a když narazí, tak jsou v hajzlu a pomalu by volali maminku. Ale vlastně mě nakonec skoro rozesmál… dovedeš si představit, co by dělala tahle generace - kdyby opravdu o něco šlo ? Kdyby sem fakticky vlítla nějaká cizí armáda ? Jak by asi bránili tuhle zemi ? Zalezli by do sklepa a dávali by fotky na facebook !!“ A oba jsme se pak chechtali té představě, jak jim dojdou data a nebo baterka, že by museli vyvěsit bílou vlajku… :-):-)

A ještě jeden článek mě dneska upoutal…: https://www.super.cz/clanek/celebrity-kontroverzni-influencer-tadeas-kubenka-se-psychicky-zhroutil-a-je-v-peci-lekaru-jsme-na-pokraji-sil-rekla-maminka-1504060#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Tak jsem si představil tohohle hošíka v maskáčích - na vojně jsme podobné typy nazývali „Neštastník“. A hned jsem si taky vzpomněl na to bubnování generála Řehky ohledně administrativních odvodů… úplně vidím tu armádu ze zhroucených influencerů a pak těch dalších co jsou „Na nervy“. Na mě se naštěstí už branná povinnost nevztahuje, leda tak maximálně Volkssturm - to až paní Černochová vyhlásí tu totální válku…:-) Se svým sarkatickým ušklebkem si říkám…  jaká by to byla krása… kdybych tak mohl padnout za císaře Fialu a jeho rodinu !! :-) Jen mám ve svém věku to reuma a musím to mazat Opodeldokem ! :-) Promiňte pane Hašku,  že jsem si vás vypůjčil !! :-) Ale vážně.....kdyby v téhle zemi někdy opravdu měla proběhnout nějaká branná akce - tak to bude fakticky tak dobrý kino, že si rád koupím lístek do první řady !! :-) Nepřítele umlátíme svou pravdou a láskou - ZVÍTĚZÍME !! Snad se mezi naše Pandury nepřimotá zase nějaká Fabie ! :-)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám