Královská rodina přišla s novým prohlášením, o kterém mluví celý svět. Odborníci jsou zaskočeni

Buckinghamský palác
Fotografie: Freepik

Po třech letech se oblíbený vnuk královny rozešel se svojí přítelkyní. Poté, co se v roce 2021 rozvedl, tak opět zůstává bez partnerky.

CNNPrimaNews informovala o rozchodu v královské rodině. Vnuk královny Alžběty II., Peter Phillips, se rozešel se svou přítelkyní. Mnohé to překvapilo, protože si mysleli, že jejich vztah je velmi pevný a harmonický. Důvodem však nemá být nikdo třetí, ale spíše princovy pracovní povinnosti, kvůli kterým musí trávit většinu času v zahraničí.

Rozchod páru byl pro mnohé překvapením

Syn princezny Anny, 46letý Peter Phillips, se rozešel se svojí přítelkyní Lindsay Wallace. Podle všeho se tak mělo stát již před několika měsíci. Pár přitom tvořili od roku 2020 a mnozí byli přesvědčeni, že jejich vztah je bezproblémový a že jim to spolu vydrží. Pro některé tak byl jejich rozchod opravdovým překvapením.

Důvodem měla být zaneprázdněnost králova synovce, jenž kvůli obchodním závazkům a práci v F1 velmi často cestuje. „Samozřejmě to byl šok, protože většina lidí si myslela, že jsou absolutně skálopevní, je to velmi smutné. Peter cestoval po celém světě a byl neuvěřitelně zaneprázdněn a Lindsay sídlí ve Skotsku, takže pro ně bylo těžké se navzájem vidět,“ řekl pro deník Hello! přítel královského páru.

William a Kate znepokojili veřejnost tímto nejnovějším vyjádřením. Novináři ponesou následky

Stihl ji představit i své babičce

Oficiální mluvčí prince však jejich rozchod odmítl komentovat s tím, že jde o soukromou záležitost. Lindsay je blízkou přítelkyní Peterovy sestry Zary, a to již z dob studií. V roce 2011 se zúčastnila její svatby i následných křtů jejích dětí. S Peterem se tak znali dlouhá léta. Láska mezi nimi vzplála až po Peterově odloučení s manželkou Autumn Kelly, se kterou má dvě dcery, Savannah (13) a Islu (12).

Lindsay se po boku Petera objevila na celé řadě významných událostí královské rodiny. V roce 2022 ji dokonce stihl na hradě Windsor představit své babičce, královně Alžbětě II. Na SvětěKreativity sledujeme dění v královské rodině. Podívejte se na další ránu, kterou utrpěl vztah královských bratrů. Harrymu se nelíbí vztah Williama a Camilly.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*